Kärleksbänken

God kväll!

Åh, nu hamnade jag vid min dator ikväll fast jag hade tänkt ha en lugn kväll i soffan. Typiskt mig just nu, att inte kunna slita mig från jobb. Jag känner att jag börjar bli ganska trött av all planering, oro och nervositet kring butiken. Längtar nästan lite tills jag har skapat mig en vardag med butiken… Men nu ska vi inte deppa ihop för att vi är trötta! Den här perioden i mitt liv kommer för alltid att vara väldigit betydelsefull och förhoppningsvis en start på något som jag vill bedriva i flera år framöver.

Idag har jag varit hemma med Wilda som är lite förkyld, så inget jobb utan bara en massa mys med en extra närhetskrävande liten tjej.
Hoppas hon är piggare imorgon…

Igår hade hon och jag i alla fall världens mysigaste eftermiddag och kväll. Eftermiddagen blev så varm av solen som valde att titta fram och det kände vi att vi ville njuta lite extra av. Så vi packade vår väska med middag ooh begav oss till ”kärleksbänken”. Det är den bänken dit Jocke tog mig på vår dejt under Bonde söker fru 2017. Åh vad nervös jag var då minns jag! Känns som evigheter sedan verkligen… Den bänken är betydelsefull för oss, ett minne som vi alltid kommer bära med. Jag och Wilda slog oss i alla fall ner där och bara njöt av utsikten och det fina vädret. Så mysigt! Promenaden hem gick inte lika snabbt som den gjorde dit. Wilda skulle prompt skjuta vagnen själv, haha! När vi väl var hemma tog Wilda sitt kvällsbad och somnade och därefter gick jag ut i butikslokalen för lite kvällsjobb.

Nu sitter jag och tittar ut efter Jocke. De är i full gång med skörden och har tröskat hela dagen. Man ses så lite under den här perioden på året så då längtar man verkligen tills han rullar in på gården 🙂

Nu ska jag svara på några mail innan sängdags!

Kram på er!

 

3 reaktioner på “Kärleksbänken”

 • Sanna skriver:

  Mysigt att din blogg är igång igen! 🙂
  Jag undrar om du är nöjd med barnvagnen på grusväg och i skogen? Väntar mitt första barn och bor med enbart grusvägar och skogsstigar omkring. Underbart men kräver en hel del från en vagn då jag gillar att promenera 🙂

 • Helena skriver:

  Åh så mysigt! Med två små döttrar själv så blir man så varm i hjärtat av dina bilder, mat utomhus i fleecetröja med mamma. Kan det bli bättre 🙂 Livet som pågår i det nära just nu och lite solsken på det. Underbart. Må så gott fina ni!

 • Nelly skriver:

  Ser fram emot öppning! / Nelly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *