Vart tog dagen vägen

Hej på er!

Vilken dag! Jag har flängt runt hela dagen känner jag. I fredags så lyckades jag glömma en påse med produkter som jag inhandlat till butiken (inredning, krokar, etc) då jag bad butikspersonalen om att få hämta upp påsarna med bilen när vi skulle rulla hemåt. Detta slutade givetvis med att vi glömde påsarna och kom på det när vi rullade in på gården hemma… suck! Hur som, dessa saker har jag hämtat idag, svarat på en herrans massa mail, varit ut i fält på lunchdejt med Jocke och nu ska jag snart hämta Wilda på förskolan. Har fortfarande en hel del att göra i butiken, piffa, galga, steama kläder, prismärka osv. Åh när jag kom hem idag väntade åtta nya lådor med kläder på mig, som måste packas upp åh så ramlar mail efter mail in angående inköpen för i vår som måste besvaras, haha. Jag har liksom lite svårt att ta beslut i om jag ska ta tag i det praktiska (alltså det ii butiken) eller om jag ska arbeta med de administrativa – detta resulterar i att jag gör lite båda på samma gång. Sjukt ineffektivt. Känner ni igen er?

Nä nu ska jag hämta min lilla glädjespridare! (aka Wilda)

Kram på er!

 

1 reaktion på “Vart tog dagen vägen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *