Nytt år, nytt hår

Min mamma sa ”Jag har faktiskt aldrig sett Carro klippa av sig håret”, åh så sant! Jag har haft samma frisyr så länge jag kan minnas. Eller ja, jag vågade ju ta ut svängarna lite i tonåren och dra till med lustiga färgsättningar och uppklippt frisyr med jordens midja nästan likt den klassiska ”hockeyfrillan”. Men under gymnasietiden fann jag ”min frisyr” – långt slingat blond, gärna lite kallare ton då jag har röda pigment. Åh så har det fått vara sedan dess… Jag tog studenten 2008 och då hade jag exakt samma frisy, haha! Men nu! Nu fick det ryka en gång för alla! Både Jocke och min pappa tyckte att jag skulle behålla längden (såklart) men nu kände jag att det var dags att förnya mig lite! Mycket nytt som händer i mitt liv detta året och med det även ny frisyr!

Kram på er!

9 reaktioner på “Nytt år, nytt hår”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *