Tempo

Hallå finisar!

Herregud vilka dagar! Känns som att dagarna har gått i ett och tempot har varit på max hela tiden. Det tar verkligen så lång tid att packa upp, registrera och prismärka samtidigt som vi har små ”renoveringsbitar” kvar i lokalen. Jag har liksom lite smått att göra här och där så känner att jag hädanefter måste strukturera upp en todo-lista för att inte missa något. Igår däremot så valde vi att ta det lugnt under eftermiddagen. Så vi hade picknick ute i flera timmar och jag och Wilda tittade på Jocke som körde på fältet precis intill huset. Wilda fick åka med en stund också. Det är så roligt för hon älskar verkligen att åka traktor och tröska 🙂 Blir nog en bonde av henne en den där lilla jäntan.

Nu ska jag inta soffläge!

Kram C

 

3 reaktioner på “Tempo”

 • JULIA T skriver:

  Så värd en paus från allt, fina!! ❤️
  Har skrivit till dig på dm på instagram igen angående storlek på den blåa vackra långklänningen vi skrev om i förra veckan du skulle skicka, kika gärna där 😍 Kram!

 • Kerstin skriver:

  Jag förstår verkligen att allt går i ett när ni har så mycket att göra! Men tänk så fint och härligt det kommer bli när allt är klart och du kan öppna din vackra butik 🙂🌷 Kram!

 • N skriver:

  Måste skriva igen att jag tycker det är SÅ HÄRLIGT att du är tillbaka på bloggen!!! Kommer vi få veta mer om butiken i något inlägg snart? Jag kanske har missat men när är planerad öppning? Finns det en webbsida?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *