Once again

Hej på er!

När jag skulle sätta mig ner och skriva det här inlägget så kunde jag inte låta bli att fundera över hur många gånger jag ”har tänkt att göra ett omtag med detta”. Jag började skriva här på sidan i september 2018 och kom nog aldrig riktigt in i en ordentlig rutin med skrivandet utan såg den mer som ett ”överhängande stressmoln” hela tiden. Trots att många av er visade stor uppskattning och att det är ett sätt att komma er närmre än enbart Instagram så hade jag bara inte tid kände jag… Det här kan ju ha att göra med att jag under samma period var gravid med Wilda och att vi samtidigt flyttade in på Tuna gård där vi försökte ”boa in oss” efter en sjukt intensiv renoveringsresa. Den här renoveringsresan som pågick mellan januari 2018 och juli 2018 var ju även det som blev vår första säsong av Bondeparet i TV4play. Så, vi spelade in första säsongen, arbetade med våra ”vanliga jobb” på heltid samtidigt som jag var gravid. När vi väl var klara med säsong ett av Bondeparet började vi direkt filma för säsong 2, och precis då valde jag att börja blogga… Så i efterhand hör jag ju hur det låter, och det känns ganska naturligt att det inte fanns tid över för skrivande.

Men hur som hörni – jag tänkte att NU, nu när jag har hamnat på en plats i livet där jag känner ett lugn på ett helt annat sätt, jag har tagit ett stort beslut under 2020 och valt att satsa på min egen business – en butik på gården. Jag kommer att jobba hemikring, Wilda börjar på förskola och jag kommer kunna satsa helhjärtat på det jag brinner för: mina kanaler och min butik! Nu känner jag att det är dags! Det här kommer att vara ett bra komplement för mig att hålla en närmre kontakt med er och förhoppningsvis ett sätt för mig att ge er en djupare inblick i vårt liv  🙂

Jag har även noterat att jag har fått en del nya följare på min Instagram på senaste tiden, så istället för att skriva en presentation om mig själv här nu så frågar jag er istället – vad vill ni att jag delar med mig av här på sidan? Skriv gärna en kommentar!

Stor Kram C

21 reaktioner på “Once again”

 • Sofia skriver:

  För det första… Jättefin header (säger man så??) på bloggen. Vem har ritat den?
  För det andra… Vore kul att läsa om er vardag, hur det är att bo på en bondgård, familjeliv…
  Är ingen ny följare av dig, men kanske inte har kommenterat så mycket tidigare, men nu tänkte jag att…äh, jag slänger iväg en kommentar iaf 😀
  Önskar stort lycka till med butiken och allt annat ni tar er för. Ska bli kul att läsa mer på bloggen också.

 • Frida skriver:

  Jag vill läsa mer om hem, inredning och renovering 😍

 • Susanne skriver:

  Hej Caroline!
  På andra sidan -62:a som följer ditt konto.
  Den gör mig så glad och cirka 30 år sedan jag träffa min bonde❤️All Lycka till med din butik. 🦋

 • Malin skriver:

  Kul att följa dig här också! Tycker det blir allra bäst där man skriver naturligt vad som hänt under dagen med lite fina bilder till. Gillar blandning av vardag (allmänt), recept, inredning samt nåt tips ibland till småbarnsföräldrar 😃

 • Linda Johansson skriver:

  Kul att du har börjat blogga igen! Och vilken otroligt vacker header!

 • Maria silver skriver:

  Hej!
  Vad spännande dina yrkesframtidsplaner låter. Jag har följt Er enda sedan ni träffades i bonde söker fru o ni blev mitt favoritpar då ni o du verkar vara så innerligt hjärtliga o supermysiga och vi ska inte tala om supergulliga Wilda.

  Jag vill önska dig all lycka till med dina kanaler o framförallt butiken. Jag är så glad att den även är webbaserad då jag bor för långt bort för att besöka. Jag bor i Gävle med min sambo o två lite större barn, en på 19 år o en på snart 11 år.

  Många lyckönskningar Maria från Gävle.

 • Katarina skriver:

  Vad roligt! Följer dig sedan tv bonde tiden. Vore kul o följa arbetet på gården, din butik, mammalivet, odlar ni egen mat? Få svar på frågan, hur kommer man igång med träning igen hemma men några småttingar som springer omkring o stör hela tiden? Haha! Ha en skön helg 😀. Kram

 • Victoria skriver:

  Jag vill gärna läsa om inredning, typ vad du har på dig/säljer i butiken, mammaträning och livet på gården! 🙂

 • Jeanette skriver:

  Lycka till med allt du tar dig för. Det blir säkert kanon bra. Du driftiga kvinna. Kramizar ❤️

 • Tina skriver:

  Härligt med nystart i bloggen.
  Jag älskar det du delar med dig av idag och hoppas du fortsätter i samma stil. Mycket från nya butiken är självklart önskat 😍

 • Emma skriver:

  Gärna tips på träning och kost 🙂 även mode och outfits!

 • Anso skriver:

  Wow! Det första jag såg är den fina headern! Så snygg🤩
  Vad roligt att du har börjat skriva igen och spännande med din butik. Allt i livet har sin tid och det är ju skönt när man får känsla av att skriva igen. Jag har följt er sen Bonde söker fru och hängt med i Bondeparet och på er instagram. Läser gärna om renoveringar, inredning, mode och livet på gården. Alltid härligt att se hur ni bjuder på er själva! 💛 Lycks till med butiken!

 • Carolina skriver:

  Så kul att du gör ett omtag med bloggen 😊 Jag älskar din stil och vill gärna få lite klädinspiration, så gärna lite mode-inlägg och hur du tänker när du ex. Ger dig ut på en shoppingrunda.
  🤗

 • Lena skriver:

  Har följt dig / er sen bonde söker fru , ska bli kul att följa dig framöver med din butik .

 • Kerstin skriver:

  Åh vad kul att du har börjat blogga igen! Jag har verkligen saknat dina inlägg som har en så härlig blandning av allt som händer i vardagen, med vackra bilder! Jag älskar att höra om din vardag! Det kan vara allt från Wilda och Jocke, inredning, renovering, träning, och nu allt som kommer hända i din butik.
  Stort lycka till med butik och bloggande, det kommer bli så bra! Jag ser verkligen fram emot att få ta del av din höst på bloggen och att få komma och besöka din butik och se alla fina grejer. 😍

 • Johanna skriver:

  Jag skulle vilja läsa mer om mode och ditt klädintresse! Jag fullkomligt ÄLSKAR din klädstil, du är min stilinspiration!😍

 • Ebba skriver:

  Kul! Skulle vilja läsa mer om föräldraskap & vardag, kanske lite mer om Jockes jobb & vad det innebär för familjen, framtiden etc.

 • Malin skriver:

  Hej! Har följt dig sedan ”Bonde söker fru” och tycker du har riktigt bra och inspirerande konton😊. Jag gillar att läsa om blandningen av allt, vardag, inredning, recept osv👍🏼. Stort lycka till med butiken! Toppen att den blir även på webben då jag bor långt ifrån.🤗

 • Elin skriver:

  Wow vad kul att du är tillbaka! 😍

 • N skriver:

  Så kul att du är tillbaka!!! Instämmer med alla ovan, tycker din mix av allt är toppen som den är. Kanske mer kläder, nya butiken, hur du tänker med inköp till den etc.? Vill också veta, som någon ovan skrev, hur du tänker när du shoppar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *