Dan före dopparedan

God morgon finisar, eller ja det är ju typ lunch..

Wilda sover och jag sitter hemma hos mina föräldrar och myser – helt själv. Jag, Jocke och Wilda kom hit redan i lördags så vi har haft ett par riktigt mysiga och lugna dagar med mamma och pappa här hemma. Känns mysigt att vara här en längre tid, för vanligtvis så brukar vi bara hälsa på någon natt eller så och tiden går ju så snabbt så man hinner knappt känna att man varit här, haha… Idag så jobbar Mamma och pappa och Jocke är på jakt fram till lunch, så jag och Wilda får lite ensamtid med varandra idag 🙂 Vi ska ta en promenad, slå in paket, hjälpa mamma att städa lite sen så kommer Jocke och lite senare i eftermiddag kommer min faster, hennes man och mina kusiner. Ska bli så mysigt!

Det här blir min och Jockes tredje jul tillsammans och första gången vi firar julafton i Arboga. Förra julen skulle vi ha firat här men då blev min kusin magsjuk och jag var höggravid så vi vågade inte åka hit utan firade spontant hemma hos Jockes föräldrar istället. Så mysigt det också, och de kommer vi att fira juldagen tillsammans med i år istället 🙂

Dessvärre är det ju ingen julkänsla ute, i alla fall inte här i Arboga… Det är grått, disigt och blött ute. Jag hade hoppats på ett litet snöfall i alla fall men det ser mörkt ut. Men vad gör väl det egentligen nu när jag tänker efter..? Vi kommer ha mysigt och trevligt i alla fall.

Nu ska jag försöka hinna slå in lite paket innan min hjälpreda/tomtenisse (Wilda) vaknar, haha! Då blir det nog svårt att slå in klapparna. Hoppas att ni har en supermysig ”dan före dopparedan”.

Kram!

 

Bjuder på en liten mix av bilder från både den här – och förra helgens julfirande 🙂 (Både min blus och tröja på bilderna nedan kommer från Zara)

1 reaktion på “Dan före dopparedan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *