Korvgrillning

God morgon!

Här lyser solen med sin frånvaro och det regnar utanför fönstren. Åh vilken kort vinter vi fick för en vecka sen, haha. Jag hade hoppats att det skulle hålla i sig. Tycker det är såå fint med snö, och sol på det dessutom är ju magiskt! Får hoppas att det kommer tillbaka snarast möjligt!

Idag är det lördag och vi får se vad dagen bjuder på. Ska kanske julbaka lite, men det får vi se. Jocke är hos sina föräldrar och hjälper dem med deras kök och jag och Wilda ska nog snart ta en promenad i det här lite gråa och tråkiga vädret… Innan snön försvann förra veckan så hann vi i alla fall grilla korv och dricka varm choklad i vintersolen, så bjuder på lite bilder från det. Hoppas att ni har en fin lördag!

Kram C

 

5 reaktioner på “Korvgrillning”

 • Kerstin skriver:

  Åh, det ser verkligen härligt ut i vintersolen! Man får njuta lite extra av såna bilder en regnig och slaskig dag som denna.
  Så roligt med uppdatering på bloggen 😊

 • Erik Andersson skriver:

  Precis köttet igenom erat egna program vilket va superbra! Både huset och bebisen tog ni ju an! Supermysigt hus men det saknas en bastu i julmörkret. Be Jocke bygga en de gör ha nog på en helg. Lovar att ni inte kommer ångra er!(PS håret blir bättre marinerat i bastun när de balsameras)

  • Caroline skriver:

   Åh vad roligt att höra att du gillade vårt program! Vi blir sååå glada för det 🙂
   Haha, åh men det ska jag verkligen försöka intala honom 😉 Kna ju bli nästa byggprojektet ju!

   God jul!

 • Maria skriver:

  Vart kommer din sjal ifrån? Jätte fin 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *