Tchibotisdag igen!

I samarbete med Tchibo

Hej på er finisar!

Nu är det tisdag igen (usch vad fort det går), och det betyder Tchibotisdag! Jag skrev även förra tisdagen om det nya varumärket Tchibo som lanserats i Sverige nu, och de har allt möjligt på sin hemsida – ta en titt här (länk). Tchibotisdag betyder att de lanserar nya temavärldar på hemsidan varje tisdag. Spännande och roligt att följa tycker jag 🙂

På Tchibos hemsida hittar ni mina ”selected by Caroline”-produkter, alltså mina favoritprodukter och den här veckan är temat ”kläder”. Bilderna nedan visar mina personliga favoriter, och om jag skulle utse någon riktig favorit så är kjolen och nattlinnet och riktiga tiopoängare. Kjolen har resår i midjan som du bara slinker i, superba i jul när man ska äta mycket julmat, haha! Eller jag planerar att göra det i alla fall 😉 Sen är materialet jättefint tycker jag. Nattlinnet är mjukt, bra längd och med slits som man faktiskt kan strosa omkring i flera timmar för man känner sig nästan lite ”klänning-fin” i den.

Nästa Tchibotisdag kommer jag att visa mina favorit natt-och sovplagg!

Om ni hittar något som ni gillar på hemsidan här så får ni inte glömma att använda min kod som ger er 15% rabatt, ”caroline15” är koden! Rabatten gäller till 31/12 men ej på kaffe 🙂

Stor kram!

  
      

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *