Tchibotisdag igen!

I samarbete med Tchibo

Hej på er finisar!

Nu är det tisdag igen (usch vad fort det går), och det betyder Tchibotisdag! Jag skrev även förra tisdagen om det nya varumärket Tchibo som lanserats i Sverige nu, och de har allt möjligt på sin hemsida – ta en titt här (länk). Tchibotisdag betyder att de lanserar nya temavärldar på hemsidan varje tisdag. Spännande och roligt att följa tycker jag 🙂

På Tchibos hemsida hittar ni mina ”selected by Caroline”-produkter, alltså mina favoritprodukter och den här veckan är temat ”kläder”. Bilderna nedan visar mina personliga favoriter, och om jag skulle utse någon riktig favorit så är kjolen och nattlinnet och riktiga tiopoängare. Kjolen har resår i midjan som du bara slinker i, superba i jul när man ska äta mycket julmat, haha! Eller jag planerar att göra det i alla fall 😉 Sen är materialet jättefint tycker jag. Nattlinnet är mjukt, bra längd och med slits som man faktiskt kan strosa omkring i flera timmar för man känner sig nästan lite ”klänning-fin” i den.

Nästa Tchibotisdag kommer jag att visa mina favorit natt-och sovplagg!

Om ni hittar något som ni gillar på hemsidan här så får ni inte glömma att använda min kod som ger er 15% rabatt, ”caroline15” är koden! Rabatten gäller till 31/12 men ej på kaffe 🙂

Stor kram!

  
      

2 reaktioner på “Tchibotisdag igen!”

 • Frida skriver:

  Hej Caroline,
  Tycker att du har SÅ himla fantastiskt hår och jag har läst att du stylar det med din ghd plattång men jag skulle bli så glad om du kunde göra en video på hur du stylar håret? Tycker det är så svårt att få till det där svallet som du har!

  Kram och god jul!
  Frida

  • Caroline skriver:

   Hej Frida!
   Åh tack snälla du 🙂 Jag älskar när det går fort att fixa håret, haha – har inte tålamod alls… Me jag brukar styla det med en plattång från GHD sen använder jag Torrshampo och Styling spray från Antonio Axu. Jag ska absolut försöka få till ett klipp där jag visar hur jag fixar håret.

   Stor kram och God jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *