Glitterlördag

God morgon finisar!

Alltså vad detta mörker gör mig trött alltså! Wilda väcker mig som en väckarklocka klockan 08.00 varje morgon – det är ju bra sent ändå? Åh då känner jag att jag utan problem hade kunnat sova i flera timmar till. Det brukar ju kunna bli såhär på höstarna tycker jag, att man blir trött av mörkret men den här tröttheten spelar i en helt annan liga. Jag är varken sugen på promenader eller att hitta på saker, vill bara vara hemma. Säkert ganska svag i kroppen dock efter både förkylning i nästan tre veckor och magsjuka på det… Nu hoppas jag i alla fall att vi kan få hålla oss friska!

Till något helt annat… I lördags hade vi vänner över på middag, så mysigt! Vi försöker att göra det till en tradition, att ha julmiddag med ett gäng här hemma och jag tycker att det är ett bra sätt att träffas många samtidigt innan den riktigt julstressen drar igång, nu när alla har barn. Det kan bli ganska svårt ibland att få det att klaffa för alla men i år lyckades vi. Kvällen till ära så invigde jag min nya glittriga top från märket Vila som jag fick många frågor om på Instagram. Den är inhandlad på butiken Vardagsrum Outlet i Örsundsbro. Den kommer vara perfekt nu i jul, eller varför inte nyår 🙂 Smyckena fick jag också en del frågor om och ringarna kommer från Efva Attling och örhängena från Thomas Sabo.

Kram!

 

 

 

4 reaktioner på “Glitterlördag”

 • Madde skriver:

  Fin! Hur är den i storlek? 😊

  • Caroline skriver:

   Åh den är ganska stor i storleken skulle jag säga. Jag har en storlek Small och är en 36 upptill. Skulle det funnits så hade även en XS funkat. Kram!

 • Annie skriver:

  Åhh tänk om man fått sova till kl 8. Båda barnen väcker mig mellan 04-05 nån gång. Dock somnar dom vid 18.30 😂

  • Caroline skriver:

   Haha åh ja det är verkligen riktig lyx! Hon vaknar som en väckarklocka den tiden varje morgon. Men däremot så somnar hon inte förrän runt 20.00 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *