Diabetesgalan

Hej på er!

Var ju ett tag sen jag uppdaterade i vanligt ordning och nästan en och en halv vecka sen Diabetesgalan – åh vilken gala hörni, vilken upplevelse! Jag är så glad över att jag fick följa med Sanne på detta. Jag åkte upp till Stockholm ganska tidigt för att besöka bästa Antonio på Antonio Axu som fick fixa min frisyr, därav åkte jag hem till Sanne där vi blev sminkade av Daniela Kromms och sen åkte vi gemensamt därifrån mot Globen Annexet. Jag tyckte att det kändes superlyxigt att bli sminkad och fixad i håret för att gå på Gala, och kände mig så fin! Sen hade jag ju dessutom gjort en sprayat hos TanbyGaby några dagar tidigare.

Ni som följde min kväll genom Instagram noterade att min klack lyckades gå av på promenaden från förminglet till Annexet där galan var, haha! Så sjukt, jag och Sanne stod och resonerade innan om jag skulle våga mig på de skorna för klacken var liiiite lös (haha så kanske få skylla mig själv) – eller om jag skulle ta ett par andra som inte passade lika bra till klänningen. Men då föll det på de med lite lös klack för ”inte kommer det hända just ikväll”, tji fick jag! Den satt i alla fall kvar hela kvällen, och efter galan fick vi skjuts hem av Jacob sen skulle jag bara hoppa in i min bil och åka hem så behövde inte promenera så mycket på klacken tack och lov. Men en superbra och känslosam kväll <3 Så himla bra och viktigt initiativ!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *