Tchibotisdag!

I samarbete med Tchibo

Nu har jag ett superroligt samarbete med Tchibo! För er som inte känner till Tchibo är det en webbshop där du kan hitta allt från småsaker i köket till kläder och möbler. Så rolig sida tycker jag, så gå in och kolla vetja! Jag kommer ha ett samarbete med dem får nu och fram till jul och på deras hemsida kan ni just nu hitta mina utvalda julfavoriter HÄR (länk) 🙂 Tchibo har även något som heter Tchibotisdag, då de varje tisdag släpper nya temakollektioner!

Jag har fått inviga några av favoriterna redan då jag och Wilda bakade årets första pepparkakor i helgen. Haha, eller ja Wilda kanske inte bakade så mycket men hon var med och spred positiv energi <3 Det var så många smarta saker jag hade beställt som underlättar bakandet, kan varmt rekommendera! Framöver så komme ni att få se mina favoritplagg från Tchibo och även natt/sovplagg.

Åh just det! Höll på att glömma att jag har en kod till er – ”CAROLINE15” som ger er 15% på allt fram till 31/12, dock ej kaffe! 🙂

Kram Caroline

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *