Altanen med stort A!

Alltså jag är ju SÅ stolt över Joacim som har slitit och byggt vår altanen under sommaren – helt själv! Jag slutar förvånas över vad han tar sig för alltså. Vi har länge planerat att bygga altan och då vill Jocke givetvis göra ”något udda” så han bestämde sig för att bygga en i fiskbensparkettmönster. Jag tycker att det blev så fint alltså! Så nu kan vi äntligen sitta på altanen och äta frukost! Åh att värmen tydligen ska vara på ingång passar ju perfekt, så vi hinner använda den lite innan värmen är helt över 😉 Vi har valt ett trallvirke som heter Organowood som är ett vattenavvisande virke som har en silvergrå nyans. Vi har även tvättat av våra utemöbler som Jocke hade på förra altanen där vi bodde tidigare, och det kommer nog passa bra.

 

4 reaktioner på “Altanen med stort A!”

 • Rebecka skriver:

  Alltså sååå fint med fiskbensmönstret och fin färg också! Jag är avundsjuk!! Men det känns inte rimligt att bygga om vår fullt fungerande altan… Inte ännu i alla fall 😉

 • Maria skriver:

  Vad fint det blev. Såg på ena bilden att ni saknar räcke på er balkong så hör om Jocke kan fixa ett sånt dit när ni har en liten som snart kan börja gå så det inte händer nåt illa. Välmenande hälsningar från Ekenäs i södra Finland.

 • Mikaela skriver:

  Såå fint!!

 • Cecilia skriver:

  Så fint det blev!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *