God morgon

God morgon!

Jag vaknade vid 05.43 och Wilda sov som en stock så jag passade på att smyga upp med en kopp kaffe och beta av lite saker framför datorn. Så skönt att komma upp tidigt faktiskt – om man känner sig pigg dvs. haha!

Igår var jag och Wilda i Stockholm. Så himla mysig dag! Vi åt lunch tillsammans med Sanne, Alexandra och Victoria och deras små guldklimpar. Så himla mysigt att träffa dem alla. Vi beställde hem mat från Foodora och pratade massor, tiden sprang verkligen iväg vilket slutade med att jag fick superbråttom till mitt möte på Lindex. Så jag och Wilda tog beslutet att ta tunnelbanan. Längesen jag åkte tunnelbana och Wilda tyckte nog att det var ganska spännande. Haha, så kul att det är en grej egentligen, kontrasterna med en barnvagnspromenad här ute kontra storstan! Hur som så gick mötet väldigt bra och därefter så promenerade vi till bilen och hann rulla he lagom innan köerna.

Jocke och grabbarna har dragit igång skörden den här veckan så igår tröskade han till sena kvällen. Jag och Wilda valde därför att åka till Staby och hänga lite med svärmor sen tog vi en kvällspromenad med henne, min svägerska och Wildas kusin Maja. Därefter gick i vi hem, åt middag sen somnade Wilda och jag intog soffläge. Mysigt avslut på kvällen.

Idag ska jag in och storhandla, ha ett spännande möte inför min 30-års fest sen får vi se vad det blir av resten av dagen. Jocke kommer antagligen att tröska hela dagen idag också. Men nu ska jag svira om innan vi åker in till stan! Ha en superfin fredag.

Kram Caroline

 

Den här fina koppen fyndade jag i farmors loppislåda där hon hade saker som blev över sen hennes lördagsloppis! Ibland har man tur!

 

4 reaktioner på “God morgon”

 • Kerstin skriver:

  Det låter som en härlig Stockholmsdag! Spännande för Wilda att åka tunnelbana också:-)
  Vilken vacker mugg! Här din svärmor och svägerska fortfarande öppet sin affär för säsongen? Verkade då mysig så jag hade velat åka dit i somras men det blev aldrig av, så tänkte planera in ett besök framöver.
  Låter spännande med din 30-årsfest!!

 • E skriver:

  Så kul att följa dig och din fina familj i vardagen. Hade varit roligt att få en liten uppdatering om Wilda, typ vad hon kan (krypa, sitta, vända från rygg till mage osv), hur det har gått att börja med vanlig mat, sovrutiner osv. Har själv en son som är född exakt en månad efter Wilda och jag tycker det är så roligt att höra hur andra med barn har det + att man kan få lite användbara tips vilket alltid kan vara bra 🙂

 • Maria M skriver:

  Hej Caroline,
  Det är så kul att följa dig och du var så snyggt klädd på Formex mässan. Vad var det för svart väska du hade och vart kan man hitta den? Så fin! Mvh Maria

 • Amanda skriver:

  Hej! Undrar var din bruna skjorta med svarta prickar var ifrån du hade på tidslinjen på instagram i veckan? ☺️Så roligt att följa dig ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *