oplanerat sommaruppehåll

Hej på er!

Hoppas att ni har det bra i sommarvärmen! Just nu sitter jag och Wilda i köket och ska äta frukost, snart blir det en promenad i morgonsolen. Det kommer nog bli en riktigt varm dag idag!

Hur som, jag kikar in här idag för att visa att jag lever 😉 Sen jag skrev sist för två veckor sedan har vi hunnit friskna till, firat Jockes födelsedag med restaurangbesök (såklart var Wilda med), varit hos mina föräldrar i Arboga, målat delar av huset klart, byggt altan (bara sista fixet kvar), Gyllene Tider-konsert i Uppsala och besökt Båstad och tennisveckan en sväng, Hur som så har jag alltså tagit ett litet oplanerat sommaruppehåll. Jag känner att jag verkligen vill ta vara på den här tiden innan skörden med Jocke och Wilda. När skörden börjar i augusti så kliver vi in i en mer intensiv period med jobb för Jocke så då kommer vi inte att ha så mycket tid tillsammans till övers alls, de jobbar i princip natt och dag. Så, hoppas att ni förstår. Jag försöker att uppdatera på Instagram där det är lättare att lägga upp små klipp från våra sommardagar 🙂 Den hittar ni här (länk).

 

Ha en fin dag!

Kram!

 

Bjuder på en bildbomb från olika saker vi hittat på under den här tiden 🙂

 

 
 

9 reaktioner på “oplanerat sommaruppehåll”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *