sjukstuga

Hej på er finisar!

Mina tre senaste dagar har inte direkt varit händelserika. Jag besökte läkaren i tisdags då jag har haft ont i magen i några dagar men just i tisdags så blev smärtan mycket mer intensiv och jag var helt energilös. Troligtvis har jag dragit på mig en rejäl magkatarr och nu har jag äntligen börjat känna mig bättre igen. Men ja har verkligen varit heeeelt slut sen i tisdags, ingen energi eller ork till någonting och jag har nästan ont i kroppen för att jag mest har legat ner och vilat. Känns som att jag liksom ha ont i höfterna och i leder, som att det beror på att jag varit så stillasittande. Jag var hemma hos mina föräldrar i Arboga natten tisdag till onsdag och fick lite hjälp med Wilda och som jag sov, tror jag sov i tre timmar efter besöket hos läkaren. I onsdags fick jag lunch hos min farmor – det var min längsta promenad de här dagarna, och då är sträckan från mamma och pappa till farmor ungefär 200 meter, haha. Men hur som, nu får det vara nog med ”tycka synd om mig själv”-snack men ville bara berätta då detta  är anledningen till att jag inte uppdaterat på länge. Idag är i vilket fall första dagen som jag känner att jag har lite energi, så jag ska nog pallra mig ut på en kort och långsam promenad med vagnen bara för att komma ut lite sen får vi se vad det blir av den här fredagen.

Hoppas att ni har en toppenfredag! <3 Kram!

 

Efter dessa dagar har jag inte så många bilder att bjuda på, mer än mitt och Wildas dagliga mys och farmors fantastiska trädgårdsland och blommor! 

 

 
 

8 reaktioner på “sjukstuga”

 • Ann-Louise skriver:

  E d konstigt. Ni har varit så duktiga och kört på. Ingen människa orkar d i längden. Lyssna på varnings varnings klockan. Vet va jag talar om. Tog mig 10 år att komma igen. Idag är d svårt att ladda batteriet om d går för långt. Hoppas att du bättrar på dig. Ni e fantastiska

  • Caroline skriver:

   Tack! Jag har lyssnat på dem och nu är jag bättre ♥️ tror dock inte att det var magkatarr faktiskt. Väntar på provsvar så får se. Usch ja, man ska vara försiktig. Stor kram

 • Kerstin skriver:

  Men usch din stackare! Inte roligt att vara sjuk. 😪 Att ha ont i magen tar verkligen all kraft! Skönt att höra att du känner dig på bättringsvägen och att kraften är på väg tillbaka. Ta hand om dig och vila mycket!
  En sån gullig bild på dig och Wilda och vilket underbart trädgårdsland. Det är annat än våra två pallkragar hemma 😉
  Stor kram och krya på dig!! ☀️🌼🍀

  • Caroline skriver:

   Tack snälla! Nä det var riktigt jobbigt men nu är jag bättre 🙂 tack för dina fina ord! Ja farmors trädgårdsland hade jag också velat ha här hemma, haha! Får bli ett framtidsmål 🙂 Kram!

 • Joanna skriver:

  Åh, inte kul att vara sjuk. Hoppas du mår bättre snart.

  • Caroline skriver:

   Tack snälla! Nu är jag bättre igen och hoppas snart få reda på vad det är som spökar 🙂 kram!

 • Agnes skriver:

  Hej!
  Är du riktigt ärlig nu, du är på olika evenemang och dricker vin. Din mage borde reagera negativt om du har magkatarr. Tycker du börjar bli lite lat när det gäller familj, hem och hus.

  • Caroline skriver:

   Hej Agnes,
   För det första så tycker jag att du ska se över vad det är på för datum som jag har gjort inlägget, det var 5 juli och så vitt jag vet har jag inte varit på ”något evenemang och druckit vin” de dagarna. Och för det andra så tycker jag att det är sjukt märkligt att du ska uttala dig om att jag har blivit lat när du inte har en aning om hur jag lever och hur jag fördelar dygnets timmar. Åh när du kommenterar min familj, då blir jag riktigt upprörd. Så din kommentar hade jag kunnat vara utan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *