Torsdag

God morgon!

Det är just såhär på morgonen som jag inser att jag har lättast att skriva. Wilda har ätit frukost, badat och nu sover hon i vagnen. Jag har precis ätit frukost och nu sitt jag och sippar på den sista kaffen. Snart väntar promenad, inhandla färg sen blir det målning av hus resten av dagen – så spännande att se om färgen vi valt är rätt! Återstår att se, och ni får självklart se resultatet sen. Nu ska jag ge mig ut i solen en stund! Ha en fin dag, kram!

 

2 reaktioner på “Torsdag”

 • Anette skriver:

  Menvilken mumsig frukost. Och blommorna – så fina!

  Har precis avslutat säsong 2 av Bondeparet och vill se mer, mer, mer! Håller tummar för ännu en säsong där man får följa er vardag ♥

 • Kerstin skriver:

  Vilka härliga frukostbilder. Den med Wilda och blomman är så fin!
  Jag förstår dig precis med att du har hittat en bra skrivtid på morgonen. Jag är alltid mest produktiv och fokuserad på morgnar också så då gäller det att passa på 🙂
  Hoppas målningspremiären gått bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *