Nytt projekt på gården

God morgon gullisar!

Nu har jag precis ätit frukost och ska rulla mot Eskilstuna för att träna med Carola på CRfitness-studion och därefter ska jag gå på LPG. Har skrivit om det förut, men det är en djupgående bindvävsmassage. Jag började göra det efter graviditeten när jag hade samlat på mig vätska i benen och framförallt runt vaderna.

Hur som, efter jag har varit där ska jag hem och troligtvis börja måla fasaden på huset! Så roligt! Vi är lite kluvna kring färgval men vi tänker som vi alltid tänkt med alla val i det här huset; att det är bara att bestämma sig, man kommer aldrig känna sig helt hundra innan utan man kommer känna när det är klart om det var rätt eller fel. Att gå och vela är bara slöseri med tid tycke jag, haha. Jocke har nämligen arbetat med vår terass nu under midsommarhelgen och jag måste bara få berömma honom <3 Alltså, jag är så sjukt imponerad av hans driv och att han är så orädd för att ”testa” saker. Han har aldrig byggt en altan själv förut men sätter bara igång att göra det, och gör det så jäkla bra – helt ensam! Han är dessutom snabb, så nu ska han vänta med att lägga de sista plankorna för att vi ska se till att tvätta och måla den delen av huset först. Ska bli så himla härligt när detta är klart! Tänk att kunna gå ut med kaffekoppen på terassen… SÅ HÄRLIGT ÅH SOM JAG LÄNGTAR!

 

10 reaktioner på “Nytt projekt på gården”

 • Jenny skriver:

  Eller hur! Älskar när saker blir gjorda, man kan ju inte bara fundera i all evighet! Spännande att se vilken färg huset blir! Vi bygger nytt och ska måla under hösten 🙂

 • Malin skriver:

  Tycker du att lpg-behandlingarna gett/ger effekt? Hur ofta gör du dem? Något som du rekommenderar?

  • Caroline skriver:

   Hej Malin! Ja men det tycker jag faktiskt. Nu har jag gått en gång i veckan men kommer troligtvis att dra ner lit spå det nu och bara gå någon gång i månaden. Jag märker att om jag inte har gått på två veckor så gör massagen ondare och att jag känner mig mer svullen i vristerna framförallt. Skulle absolut rekommendera, framförallt om man liksom jag har vissa områden som samlar på sig mer vätska. Kram!

 • Sandra E skriver:

  Men åh, så mysigt! Uteplats är verkligen så underbart att ha! Min man (wiho, gifta ett år på midsommardagen :)! ) jobbar som snickare och är dessutom utbildad betongare OCH har jobbat som fukttekniker, är också galet händig och driven. Han byggde också en liten temporär altan till oss med morgonsol nu i vår. Jag var först skeptisk eftersom den som sagt är temporär då vi ska bygga ut och då behöver riva/flytta altanen, men jisses så glad jag är att jag hoppade på tåget! Det är så skönt att kunna sätta sig där och pusta ut efter en löptur, eller sitta och njuta i solen medan vår dotter hoppar studsmatta. En riktigt grym investering och jag är så tacksam att min man är så grym på allt sådant här praktiskt <3!

  • Caroline skriver:

   Ja man förstår inte vart de får sin energi från 🙂 haha! Men så härligt! Det blir ju en favoritplats under sommarhalvåret! Kram!

 • Kerstin skriver:

  Alltså, det är ju så kul att få komma igång ordentligt med något projekt. Att få altan har gjort jättestor skillnad hos oss, det blir nästan som ett extrarum på sommaren. Så kul att se lite bilder, jag blir också imponerad av Jockes altandriv! 🙂 Och sen är jag grymt imponerad av att du är så duktig att ta dig tid att träna. Det är så viktigt för att må bra, men ändå kan det kännas så motigt att komma iväg (i alla fall för mig ;-)) Lycka till med färgval, ska bli kul att se vad det blir 🙂

  • Caroline skriver:

   Tack snälla för dina fina ord! 🙂 Blir så glad! Ja färgvalen kan bli spännande, är ju så svårt! Stor kram!

 • Annette skriver:

  Du gör helt rätt då du berömmer Jocke, han är otroligt duktig!!! det är ni bägge två förresten!! Vilket vackert hem ni bygger tillsammans!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *