Midsommar

Hej!

Hoppas att ni alla har haft en fantastisk midsommarhelg! Vår midsommar har varit jättefin och bjöd på firande med familj och vänner. På midsommarafton vaknade vi, åt gemensam frukost och därefter fortsatte Jocke med altanbygget som han påbörjade dagen innan och jag tog en promenad med Wilda. När vi kom hem igen så målade jag en dörr innan det var dags att duscha och svira om för midsommarlunch. Vi åkte över till Staby och Jockes föräldrar där vi åt silltårta och reste midsommarstången. Vi  blev kvar där ett tag så fick snabbt åka hem för att byta om, hämta mat och dryck inför kvällen. Jockes syster och hennes sambo Dennis styrde midsommarfest hemma hos sig med långbord, lekar, sill, nubbe och allt därtill. De hade styrt ihop det riktigt bra och vi hade en så rolig kväll med härliga människor! Wilda var vaken en stund när vi kom dit men somnade sen gott i vagnen och där sov hon hela kvällen. När festligheterna började lida mot sitt slut så promenerade vi hem med vagnen i sommarnatten, så mysigt avslut på kvällen.

I övrigt den här helgen så har vi grejat en del hemma, påbörjat altanbygget, målat lite, varit hos Jockes föräldrar en del och så har vi varit duktiga på att njuta av värmen på en filt i trädgården också 😉 Nu ska jag gå ut i garaget och måla och till kvällen tror jag att det får bli någon form av hämtmat. Ha en fin kväll allesammans!

Kram Caroline

 
  
   
   

 

11 reaktioner på “Midsommar”

 • Monica skriver:

  Så underbart vackra foton. Ni är så fina!

 • Carolin skriver:

  Hur länge ska du vara mammaledig?:) kram

 • Kerstin skriver:

  Åh, vilka underbara midsommarbilder! Det låter verkligen som ni haft en härlig midsommarafton!
  Så spännande att ni är igång med altanbygget. Visa gärna lite bilder 😊 Vilka dörrar är det du målar? Ni är så duktiga som håller igång! Blir riktigt inspirerad att själv sätta igång med något projekt hemma 🙂

  • Caroline skriver:

   Tack snälla du! Vi ska absolut visa resultatet och vägen dit 🙂 Vi har faktiskt en del rumsdörrar i huset som inte är målade än, så det har jag tagit tag i nu 🙂 Vad roligt att höra! Så kul att kunna inspirera andra. Det är ju verkligen kul att hålla på hemma när man väl kommit igång. Kram!

 • Jonna skriver:

  Vilken härlig midsommar!
  🌸🌸 Alltid så fin Caroline! Hur hittar du så fina kläder? Sitter du i timmar och googlar? Vart handlar du oftast kläder?
  Kram!

  • Caroline skriver:

   Hej Jonna! Tack snälla z3 vad glad jag blir! Alltså jag måste erkänna att jag för det mesta ”spontanshoppar”. Att jag råkar springa på saker i butiker och då köper jag det om jag gillar det. Däremot sitter jag aldrig och söker runt på nätet, utan blir för det mesta väldigt spontant vilket kan vara på både gott och ont, haha. Jag gillar att mixa och köper oftast kläder från Lindex, Zara, Massimo Dutti och nu senast har jag handlat en del på en butik i Eskilstuna som heter ElinMaria som har mixade varumärken. Kram till dig!

 • Jessica skriver:

  Låter som en härlig midsommar! Tycker din outfit var så himla fin, finns den i butik nu? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *