Det lilla Mejeriet

God morgon finisar!

Imorgon är det midsommarafton! Tänk var tiden springer iväg. Åh idag på dagen för två år sedan gjorde Jocke sitt slutval i vetefältet under Bonde söker fru 2017. Jag minns att det var en onsdag och att det tre dagar senare var midsommarafton. Den midsommaraftonen åt vi lunch tillsammans hos Jockes föräldrar på Staby men att vi sen skilde oss åt för att fira kvällen på var sitt håll. Vi fick ju nämligen inte berätta om att vi träffades och jag minns att jag så gärna ville fira med honom, haha…  Mycket har  hänt sedan dess och i år är det Wildas första midsommar! <3 Vi kommer att fira den hemma hos Jockes syster och hennes sambo. Ska bli jättemysigt och vädret ser ju lovande ut!

Nu ska vi fixa och dona lite här hemma och sen ska jag in till Uppsala med Wilda och luncha med ett par kollegor och fixa det sista inför morgondagen. Vi kanske även svänger förbi Staby Säteri och Det lilla Mejeriet. Det är en liten mysig gårdsbutik med både gamla och nya saker som Jockes mamma Susanne och Jockes syster Sophia driver. Så har ni vägran förbi Örsundsbro så tycker jag verkligen att ni ska åka förbi där! De har öppet mellan 11-17 idag. Ha en supermysig dag nu allesammans!

Puss och kram!

 

2 reaktioner på “Det lilla Mejeriet”

 • Kerstin skriver:

  Vad fantastiskt att så mycket kan hända på två år! ❤ Du och Jocke är så himla fina ihop, ni passar ihop som två pusselbitar.
  När jag såg programmet Bonde söker fru så har jag alltid tänkt att du var på gården mitt i sommaren, men så var det så tidigt som midsommar, ha ha!
  Vad mysigt det låter med det lilla mejeriet, dit vill vi gärna åka och titta. Tack för bra tips!
  Hoppas ni får en superhärlig midsommar!

 • Amy skriver:

  Åh 😍 Vet du om de möjligtvis har webbutik?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *