Tropiskt

Hej på er!

Hörni! Vad är det för värme vi har i Sverige nu!? Men man ska ju inte klaga för snart sitter man väl här och klagar på kylan istället. I morse gav jag mig ut på en joggingtur precis när jag hade vaknat, trodde det skulle vara lite svalare innan 08.00, men hade helt fel. Det var så varmt och jag som alltid blir röd som en tomat när jag joggar blev tre gånger så röd och det höll i sig i över en timme.

Igår hade vi besök av våra vänner Sanne och Jacob och deras lilla son Frans. Det var lika varmt ute igår så vi satt och njöt på en filt i skuggan nästan hela dagen med lite pauser för lerduveskytte och när värmen avtog lite så satte vi igång grillen och det stod älgfilé på menyn. Jacob och Sanne fixade Gino till efterrätt och de var helt chockade över att det var första gången både jag och Jocke åt Gino, haha! Har aldrig ätit det tidigare och detta kommer absolut inte bli den sista för jädrans vad gott det var! Men en supermysig dag och trots att vi hängde hela långa dagen kändes det som att vi hade tusen saker till att prata om, haha…

Nu är det dags att sova! Natti!

 

 

Men hur söt är inte den här bilden? Frans försöker få Wilda att sova <3

6 reaktioner på “Tropiskt”

 • Joanna skriver:

  Härligt det ser ut. 🙂

 • Kerstin skriver:

  Så roligt att höra om er dag! Blir så glad varje gång det kommit ett inlägg 😀
  Och så underbart gulliga barnen är, lilla Wilda och Frans 💕.
  Är så himla inspirerande att läsa om din träning, du är så duktig som håller igång. Själv har jag så svårt att träna när det är så här varmt, jag får vänta tills lite svalare temperaturer imorgon ,😉
  Kul att ni provat Gimo. Det är en av mina absoluta favoritefterrätter!

  • Caroline skriver:

   Vad roligt att du följer mig här och gillar mina inlägg, blir så glad 🙂
   Ja men det är verkligen tuffare när värmen är så extrem, det håller jag helt med om! Jag brukar i så fall vilja försöka hinna träna innan värmen kommer tidigt på morgonen eller på kvällen när det blivit svalare igen. Så roligt att kunna inspirera, det gör mig glad! stor kram till dig

 • Kajsa skriver:

  Vilken underbar dag. Nu vill jag ha gård!
  Du får gärna skriva vart linne o kjolen är ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *