En dag i Eskilstuna

Hej på er!

Nu är vi hemma Sverige igen och jag tror nog allt att vi tog med värmen hem! Såå varmt ute idag! Jag och  Wilda har varit in till min pt Carola på CrFitness-studion och tränat. Jag sa till Carola innan att jag ville bli slutkörd nu när jag inte tränat på ett par veckor, åh som hon körde slut på mig! Hahaha! Jag svettades nog ut varenda droppe vin från resan här nu. Men det var samtidigt så skönt! Jag eftersvettas dock fortfarande såhär fyra timmar senare, haha… eller så är det bara värmen.

Efter passet så gick jag på en LPG-behandling. Det är en djupgående bindvävsmassage som sätter igång cirkulationen. Det var så skönt! Därefter åkte jag och Wilda till café Tingsgården här i Eskilstuna och här sitter vi nu 🙂 Wilda sover och jag dricker en kopp kaffe. Vi ska nämligen vänta in Jocke och ett gäng till för vi ska övernatta ute på Sundbyholm slott i natt. Jocke bokade detta för att fira att det är på dagen två år sedan vi träffades. Ja usch, det är alltså exakt idag för två år sedan som jag genomgick den där hemska speeddejten i Bonde söker fru. Haha! Så detta ska vi fira 🙂

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen ska vi kika lite i butiker innan vi åker ut och möter dem. Imorgon är det ju nationaldagen och då får vi besök av våra vänner Sanne och Jacob och deras lilla son Frans. Ska bli så mysigt!

Hoppas ni alla får en fin dag!

Kram Caroline

 

8 reaktioner på “En dag i Eskilstuna”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *