Early bird

God morgon solstrålar!

Jag vaknade upp och trodde nästan att det hade kommit snö! Det låg en dimma så tjock så att man möttes av en vit vägg när man tittade ut från fönstret. Wilda vaknade tidigt, säkert för att det var så ljust i rummet, haha… Hon åt lite sen somnade hon om en timme igen 🙂 På tal om sömn så är det är flera som frågat om hennes sovrutiner, både i bloggen och på min instagram. Wilda somnar mellan 19-21 på kvällen, sen sover hon hela natten och vaknar runt klockan 07-08. Vissa gånger så sover hon längre än mig så då brukar jag smyga ner och duscha och ta en kopp kaffe, så när hon väl vaknar så har man hunnit få en liten stund för sig själv på morgonen. Men det är såklart alltid mysigast när hon vaknar 😉 På dagarna så brukar hon sova en längre stund på förmiddagen fram till lunch, sen brukar hon hålla sig vaken någon timme innan hon vill sova igen. Men jag skulle säga att efter lunchtid så sover hon inte längre än någon timme i stöten, och är vaken en timme där mellan.

Nu ska jag slänga i mig min kopp kaffe här framför nyhetsmorgon innan vi ska rulla mot Stockholm. Hoppas att ni alla får en fin dag!

Kram Caroline

 

4 reaktioner på “Early bird”

 • Linda skriver:

  Hej…ha du slutat amma?
  Hur mkt ersättning äter Wilda isåfall varje mål?

  Min dotter ä oxå född 3 jan😊 kl.00.20😄

  Delammar, fast jag vill helamma men ha för lite mat😥
  Mvh linda…
  Hoppas de bli en uppföljare till bondeparet😊 kanske ”bröllopet med bondeparet” skulle va så himla kul💖

 • Anna skriver:

  Men åh, det låter ju hur bra som helst att hon sover så bra! Grattis till dig! Inte ett dugg avis;)
  Min tjej är född 6 januari. Hon har helammat fram tills ett par veckor sedan då hon själv bestämde att bröstet inte var intressant längre.
  Tänkte att nu kanske hon kommer sova lite längre på ersättning men ger flaska var tredje timme:).
  Sen ligger hon och bökar runt rätt mycket där emellan också. Sovit i egen säng sen hon kom och det vill jag ändå gärna fortsätta med. Lyfter över henne ibland till oss men bökar lika mycket ändå. Precis som i magen hahaha.
  Sover Wilda i egen säng eller hur gör ni:)?

 • Sandra skriver:

  Ammar du inget på natten?:) skönt isåfall!!

 • Sandra skriver:

  Hej! Så kul att du börjat blogga mer igen! Vi har också en liten tjej här hemma, som fortfarande äter var tredje timme på nätterna. Tips för att få bra sömnrutiner? Om ni Inter äter nåt på nätterna, hur fick ni Wilda att sluta äta på nätterna?
  Ha det fint, Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *