Det finaste jag har

God morgon finisar!

Idag är det min första ”mors-dag”! Känns stort! Jocke har sedan länge planerat att besöka en jaktmässa idag så jag och Wilda får roa oss själva tills han kommer hem. Men det ska inte vara några problem 🙂 Hon har precis somnat en sväng, så nu ska jag passa på att börja packa inför Italien. Känner att jag skulle behöva ”testa” vår packning så vi får med allt, haha! Hyrde bilar här om dagen, och det blir ju en del att tänka på när man ska ha med sig en liten också. Är liiite nervös för flygningen också… Men det ska nog gå bra!

Nu ska jag greja lite här hemma, sen får vi se om det kanske blir en promenad lite senare om det slutar regna. Typiskt ”vara inne och mysa” – väder ute, det gillar vi!

3 reaktioner på “Det finaste jag har”

 • Alexandra skriver:

  Såå kul att du är tillbaka igen😃 💖

 • Kerstin skriver:

  Håller med om att regndagar ger riktigt bra mysfaktor inomhus 😊 Som du också skrev så var det så välbehövligt med regn för naturen. Jag tänker att för Jocke och alla som odlar måste det varit en lättnad att det regnat en hel del på sistone.

  Italien!? Låter härligt! Vart ska ni åka?
  Önskar dig och Wilda en mysig dag ☺️

 • Annelie skriver:

  Ni har ett så fint hem. Undrar vart kaffekoppen och ljuslyktorna är ifrån? Såå fint! Ha en fin dag🌸

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *