Tiden räcker inte till…

Hej på er finisar!

Jag har fått frågor och funderingar kring bloggen – fullt förståeligt – om hur det egentligen går. Åh jag känner just nu att den hänger över mig lite som ett mörkt moln, jag hinner inte med den som jag skulle vilja. Jag har lovat tidigare att jag ska ta tag i den och bli bättre, men jag känner att jag inte hinner. Dygnets timmar är för få och så mycket annat tar upp min tid just nu… kan tänkas att det känns bättre lite längre fram och att jag tar tag i den då och försöker uppdatera mer frekvent – men i dagsläget så känner jag att jag gör er besvikna genom att säga att jag ska försöka sen blir det ingenting av på ett tag. Så därför har jag valt att göra ett litet uppehåll och endast uppdatera sporadiskt när jag känner att jag har tid och orkar.

Hoppas att ni förstår, Kram Caroline

 

13 reaktioner på “Tiden räcker inte till…”

 • Marie skriver:

  Låter sunt! Njut av eran lilla familj. Insta är du flitig på ju, så det räcker och blir ”över” och bloggen, ja om och när du vill så uppdatera. Det ska ju vara kul inte en börda. Kram 🥰

 • Kristin skriver:

  Fullt förståeligt! Ta hand om dig och de dina. Kram

 • Sandra skriver:

  Det tycker jag låter väldigt bra och fullt rimligt! Njut av våren 🙂

 • Carina Wiréhn skriver:

  Full förståelse att tiden inte räcker till ❤❤❤

 • Caroline skriver:

  Grattis till er dotter och vilken mysig blogg du har! 🙂 Du ser alltid fin ut i håret, hur stylar/plattar/fönar du det? 🙂 Vilka produkter använder du?
  Allt gott!

 • Sofia skriver:

  Det gör du helt rätt i!
  Viktigast är familjen, det är bara en bonus när du delar med dig på bloggen.
  Dessutom är ni ju väldigt aktiva på instagram vilket är uppskattat 🙂
  Njut av lilla Wilda och det som faktiskt är viktigt på riktigt i stället för art känna press att uppdatera bloggen.
  Allt gott!
  Kram Sofia

 • Anna skriver:

  Helt rätt!! Dela något när det känns kul. Saker som hänger över en, eller söukat energi ska man akta sig för.
  Det viktigaste du har är din familj och dina vänner. Vi som följer dig i periferin är sekundära!!

  Allt gott till er i vårbruks-tider!!

 • Johanna skriver:

  Såklart att vi förstår! Vi håller oss tillhanda med Bondeparet 😉 Ta hand om familjen och dig! Stor kram

 • Jonna skriver:

  Hej Caroline! Jag funderar om du kan ge lite tips på övningar man kan träna efter graviditet och förlossning. Jag vill gärna komma igång med träningen igen då det är tre månader sedan vår son föddes men vet inte hur och vilka övningar man kan börja med utan att ”förstöra” kroppen och speciellt magmusklerna. Skulle vara extremt roligt om du kunde göra ett inlägg med tips på några bra mammaövningar som stärker mage och rygg. Superfin blogg!! =)

 • Sanne skriver:

  Skulle du/ni kunna skriva ett inlägg om vart allt kommer ifrån i Wildas rum tex tapeten, mattan, sängen osv. 😊 Skulle också vilja veta vad eran tapet i tvättstugan heter 😊
  Kram

 • Synnöve skriver:

  På avsnittet på er serie som sändes idag 2 maj så besökte ni ett fantastiskt vackert ställe och åt middag på Alla hjärtans dag. Vad heter stället och var ligger det? Tack för att ett fantastiskt bra program! Har hittat bloggen nu och kommer att titta in här. Förstår att tiden inte räcker till att hålla en blogg igång. Tycker att du gör rätt som tar det lite lugnt med den. Lycka till med allt och gosa med söta Wilda och din trevliga sambo! Mvh Synnöve Vingstedt

 • Johanna skriver:

  Helt förståeligt, man hinner inte allt. Men du har en fin blogg så ser fram emot mer inlägg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *