Sköna fredag

God morgon solstrålar!

Igår var det fredag och vi hade tv-teamet på besök. Vi var nämligen tvungna att göra lite kompletteringar i synkar 🙂 Kändes lite vemodigt att det var sista gången med teamet. Men hur som, det här är ju också första veckan som Bondeparet sänds på Tv4Play och Sjuan, och det känns sååå roligt! Vi är helt överväldigade av en massa fina kommentarer och hälsningar. Tusen tack återigen – kan inte upprepas för många gånger <3

I går kväll grillade vi lax i kvällssolen, tog ett litet glas vin och sen mös vi framför tv:n med en ny serie. Så mysig fredagkväll.

Ja hur som, nu har vi precis ätit en sen frukost och nu ska jag ge mig ut på en powerwalk. Tänkte lämna Wilda hemma med Jocke som snickrar i garaget. Sen blir det lite utrensning av kläder senare i eftermiddag tror jag – behövs verkligen nu efter graviditeten! Känner inte alls för att sätta på mig mina gamla plagg sen innan. Så konstigt, men nu vill jag liksom ”förnya mig”. Hahah! Har någon annan nybliven mamma känt så?

Jaja, dags att sätta fart! Ha en superfin lördag i solen!

Kram C

 

 

31 reaktioner på “Sköna fredag”

 • Ullis skriver:

  Jätteroligt att få följa er lilla familj, ni verkar så gulliga och rara. Så fint ni har renoverat ert hus. Jag önskar er många lyckliga år tillsammans.

 • Camilla skriver:

  Så roligt att säsong 2 börjat sändas -ni är så fina tillsammans du och Jocke (och Wilda). Så roligt att följa er renovering och ert föräldraskap! Speciellt då jag själv befinner mig i en liknande situation – byggde hus för ett par år sedan och fick också vårt första barn i januari.

  Känner också som du inför min garderob -alla kläder känns tråkiga och obekväma. Dessutom ska det just nu fungera att amma i. Får bli en runda på stan snart!

 • Josefin skriver:

  Hejsan, undrar vart du köpte dem fina gröna runda ljusstakarna i köket?

 • SARA skriver:

  Hejsan, undrar vart du köpte dem där fina gröna runda ljusstakarna i köket?

 • Liza skriver:

  Känner exakt likadant! Vår son är några dagar yngre än Wilda och jag har knappt några kläder kvar sen innan. Lever dock dagligen i träningskläder istället, love it! 🙂

 • Lisa skriver:

  Hej! jag undrar om du har något recept på den där äpple-efterrätten du gjorde i dagens avsnitt av ”bondeparet”? Såg jättegott ut! 🤗

  • Caroline skriver:

   Vet du! Det är SÅ enkelt! Har fått det från min pt på CRFitness 🙂
   1 äpple
   1 dl havregryn
   kokosfett
   kanel

   Skiva äpplet och lägg på en plåt. Strö över havregryn. Klicka på lite kokosfett och strö över lite kanel. Grädda i ugnen på 175°C i ca: 20 min. Servera med en halv burk vaniljkvarg utan tillsatt socker.

   Kraaam

 • N skriver:

  Kan du inte ha loppis på bloggen?! Tycker du har så fin stil!

  • Caroline skriver:

   Men vilken rolig idé! Det skulle jag kanske kunna ha, har ju tänkt sälja av en del saker 🙂 tack snälla för tips! Kram

 • Louise skriver:

  Förstår precis din känsla! Blev mamma i novemer förra året och kände nu till våren att jag vill förnya mej!! Efter DEN shoppingrundan – då allt nytt skulle handlas – kom jag hem med endast barnkläder till min dotter för ”inget” passade till mej själv. Då bokade min sambo in mej på en tid på stilstudion. Stilrådgivning oxh personlig shopping.

  Kan starkt starkt rekomendera dem!!!

  De finns i Eskilstuna men arbetar brett. 2 kunniga kompetenta tjejer. Finns på instagram å facebook. Var där i förra veckan och jag bar med mej mkt positivt därifrån!

  😀

  • Caroline skriver:

   Hej louise! Åh vad roligt att du gillar stilstudion! Det är faktiskt en av mina vänner som är en av de som driver det 🙂
   Tack snälla! Kram!!

 • sofie skriver:

  Vad heter introlåten till er serie?

  • Caroline skriver:

   Det är tagit från ett filmmusik-bibliotek med filmmusik så dessvärre går inte låten att få tag på 🙁

 • Emelie skriver:

  Hej Carro!
  Vill passa på att säga att jag älskar din blogg och även eran serie, har följt er sen bonde söker fru och tycker ni verkar vara helsköna personer 🙂

  Jag har en liten fråga också, angående Wilda. Har hon alltid tyckt om att ligga i vagnen? Har nämligen en liten knodd som nu är 3 veckor, och han hatar att åka vagn. Vilket är skittråkigt eftersom det hade varit skönt att få gå ut en stund på dagarna. Är nyfiken på hur andra har det, om det är något som kanske vänder med tiden 🙂

  Ha det gott! Kram.

  • Caroline skriver:

   Hej emelie!

   Åh vad roligt att du har följt oss och gillar det! 🙂 vi blir så glada!

   Åh det där ha tjat hört kan vada så olika verkligen! Wilda gillar sin vagn faktiskt, men har vänner vars barn inte alls gillar det så det där kan nog vara olika som sagt. Men jag har däremot ett litet problem som dykt upp nu och det är att hon inte vill ta flaska. Haha alla barn har sina grejer 😉

   Ha en superfin dag! Kram

  • Linnea skriver:

   Hej, Jag gissar att den lille bara vill vara nära och tanka oxytocin av dig i mängder. 😊 För mig fungerade bärsjal med elastiskt tyg perfekt. Jag fick låna en sjal av en kompis men jag rekommenderar att investera i en ny eller begagnad. Jag lärde mig knyta via youtube och via länkar, som folk delat i bärsjalsgruppen på Facebook. Det går bra att bära utomhus på promenader också, min tjej sover så himla bra nära mig i sjalen, även korta stunder när jag sätter mig ner. Nu är hon över tre månader och sjalen fungerar bra fortfarande, hon väger sex kilo och det känns okej, med rätt knuten och bra spänd sjal. Lycka till!

 • Yllevind skriver:

  Hej Carro och Joakim var det möjligen du Joakim som sopade Gullvivavägen i Bålsta idag runt 16 tiden?
  Bra gjort isåfall,jag var ut och vinkade till dig!
  Inget grus numera,skönt!

  • Caroline skriver:

   Åh! Jag tror faktiskt inte att det var Joacim 🙂 just nu är de i full gång med vårbruket.

   Ha en superfin dag! Kram

 • Agnes skriver:

  Hej!

  Var det inte du som skulle ta tag i bloggen? De har inte gjort något inlägg h’r sedan den 6 april och idag är det den 18 april.

 • Agnes skriver:

  Hej!

  Skrev ett inlägg för någon timma sedan angående din blogg. Varför tog du bort kommentaren? Du skrev i mars att du skulle ta tag i bloggen men det är 12 dagar sedan du skrev något inlägg på bloggen. Får man inte fråga dig om något som du tydligen upplever som negativt trots att det är du som har skrivvit om att du bloggar för sällan?

  • Caroline skriver:

   Hej Agnes! Tråkigt att du har fått tro att jag ignorerat din kommentar. Det är nämligen så att när man kommenterar så måste jag först godkänna den för att den ska synas, så jag har alltså INTE tagit bort den. Ledsen att du uppfattade det så.

   Jag är medveten om att jag inte har bloggat på ett tag, och det beror helt på att så mycket annat tar min tid. Jag har helt enkelt inte tid just nu och därför kommer jag att ta ett uppehåll från bloggen helt och kanske ta upp den igen i ett senare skede när jag känner att jag har tid.

   Ha en fin dag,

   Kram Caroline

 • Linnéa skriver:

  Hej! Du är alltid så sjukt snygg i håret, hur gör du? Hur ser din hårrutin ut? ☺️

  • Caroline skriver:

   Men vad snällt!! Så glad jag blir, tack! Faktum är att jag är extremt dålig på hårrutiner, haha… jag brukar faktiskt bara bortsatt genom det och låta det vara lite rufsigt efter att jag har haft det uppsatt i tofs liksom 🙂 i övrigt så tvättar jag det varannan dag ungefär med schampo och balsam, sen har jag en spray i håret efter dusch. Minns inte vad det heter, men under kategorin skönhet så har jag lagt upp en bild på produkten 🙂

   Kram

 • Carina skriver:

  Älskar att följa ert liv. Ni är så mysiga. Jag o sambon brukar sitta o säga att så där är ju vi med mot varandra o vi har hängt ihop i 10 år. Är det äkta kärlek så är det. Här är det snart vigsel på G. Så pirrig och förväntansfull. ❤ Glad påsk 🐓🐣🌞

 • Helena skriver:

  För mig var det faktiskt tvärtom – jag lääängtade tills jag skulle kunna komma i mina gamla kläder igen då jag gick i strumpbyxor typ hela graviditeten. Så en dag tog jag på mig mina gamla jeans och kom i dom, total lycka tills jag böjde mig ner och dom sprack.. hahah! Förmodligen ett tecken på att min garderob vill uppdateras 🙂

  För övrigt väldigt mysigt att kolla på er serie när man är mammaledig, lagomt långa avsnitt 🙂 Kram

 • Sofie skriver:

  Känner verkligen med dig! 28 år och nybliven mamma för första gången. De gamla kläderna känns fel att ta på sig på något sätt. Här behövs också nytt! Kul att få inspiration från dig då 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *