Fredag!

God morgon!

Idag är det fredag! Man tycker konstigt nog att man får ”fredagskänsla” trots att man är mammaledig. Säkert för att man oftast brukar ha lite roligt inplanerat under helgen 🙂 Åh den här helgen ska vi nämligen ha ”avslutningsmiddag” som vi kallar det. Vi ska bjuda in våra familjer på middag på lördag för att tacka för all hjälp med gården. Ska bli jättemysigt och mamma och pappa sover dessutom över hos Jockes föräldrar så att de inte behöver stressa hemåt. Min syster, hennes sambo och deras son Collin kommer också. Då blir det faktiskt Collins första besök här på Tuna 🙂 Men så kommer också Jockes syskon med respektive och barn också så det kommer bli fullt hus. Hur som ska det bli supermysig så idag ska jag och Jocke åka och handla det sista inför morgondagen och jag ska även hinna med ett besök hos tandläkaren.

Nu ska jag kasta i mig frukost, fixa till mig lite och hinna gosa med Wildis innan vi ska åka!

Ha en superfin fredag! Kram på er!

 

6 reaktioner på “Fredag!”

 • Therese skriver:

  Åh så trevligt med god mat & alla nära & kära tsm i ert fina hus.
  Det är bara att njuta & luta er tillbaka och insupa allt ni åstakommit😊.
  Kram på er💕

 • Annika persson skriver:

  Vad trevlig blogg du har och inlägg skapar. Roligt att få läsa. Att jag skulle själv vilja börja skriva blogg inlägg. Lycka till

 • Annika persson skriver:

  Vad trevligt att läsa dina blogg inlägg

 • Emma skriver:

  När började ni känna att wilda fäste blicken mer? Och att ni fick ögonkontakt? 😊💖 har en pojke på 1 månad här hemma som är född 2 v för tidigt. Längtar så tills man får lite mer kontakt 😍

 • Gen skriver:

  Hej
  Har suttit o tittat på reprisen när ni bygger huset ni ska bo i Så himla gulligt att se hur ni kämpar du är trött ibland men Jocke vill bara fortsätta Är ni klara med allt nu undrar jag??? Kram till lilla familjen

 • Karin skriver:

  Hej!
  Tack så mycket för en mysig blogg! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *