En dag i Stockholm

Hej!

Såklart hann jag inte posta mitt inlägg idag om prylar som jag tycker är bra att ha till bebis, så typiskt! Jag, Jocke, Wilda och Jockes föräldrar har nämligen varit i Stockholm hela dagen och kom hem senare än planerat. När vi väl kom hem var Wilda ganska grinig så jag lyckades inte få någonting gjort alls på ett par timmar, så fick det bli en sen middag på det och nu har vi precis sett ”A star is born” och gråtit lite. Så bra film!

Anledningen till att vi besökte Stockholm idag var dels för att mysa runt lite på stan, besöka Bukowskis men frsmförallt för att gästa Sara Bidermans och Nikki Aminis nystartade podd ”Bulle i ugnen”. Så himla roligt och det var första gången för både mig och Jocke att vara i en poddstudio. Ska bli otroligt roligt stt lyssna på resultatet sen! Kan ju vara lite märklig känsla att lyssna på sin egen röst 🙂

Nu ska vi sova för i morgon vankas det dop i Strängnäs för våra vänners son Nicolas.

Kram och natti

 

 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *