Allting har ett slut…

Hej på er finisar!

Torsdag och dimman ligger tät här hos oss. Idag har vi haft filmteamet här som har filmat lite ”synkar” med mig och Jocke. För er som inte vet så är en synk det man filmar när man sitter själv i bild och pratar som bilden nedan:) I den här säsongen av bondeparet filmar vi nämligen allt material själva, förutom synkarna som vi gör med ett team. Det ska bli spännande att se vad ni tittare kommer tycka om det.

 

 

 

Kändes lite extra vemodigt idag. Vi håller alltså på att filma det allra sista av serien och dagens synk var faktiskt sista synken. Men men, allting har ett slut. MEN hörni, nu är det ju ändå inte långt kvar! Första april börjar säsong två av Bondeparet att sändas på Tv4Play måndagar, tisdagar och onsdagar och även i Sjuan på torsdagar. Den här gången så kommer ni att få följa med i ett ”mindre stressigt” liv på landet, med både en inblick i höstens skörd, min graviditet och resterande renovering av huset (barnrum, badrum och tvättstuga). Vi har fått se några av avsnitten och har verkligen gillat det vi sett, så nu hoppas vi såklart att ni kommer göra det också 🙂 Om ni inte sett säsong 1 så kan ni göra det på tv4Play – länk här.

SÅ, först april i Tv4Play alltså! Kraaam!

 

Här fick jag ge mig ut på en kort promenad för att få Wilda att somna innan vi skulle sätta igång. Funkar alltid! 😉 Så får lina skaka vagnen om det blir aktivitet där i, haha… 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *