Sen sist…

Hej på er!

Förra veckan besökte vi ju BVC och det visade sig att Wilda hade gått upp 300 gram till. Nu har hon nått över fyra kilo 🙂 Det kändes bra och hon har vuxit 0,5 cm på längden. Nu börjar min familj att kommentera att hon blivit så stor också. Det är ju mycket lättare att se när man inte träffar henne olika ofta som vi gör. Jag skickar såklart bilder varje dag till dem men i alla fall. Vi var där och hälsade på i helgen och då sa de att de tyckte att hon hade blivit ”en liten person”. Haha! Hon fäster blicken på ett nytt sätt nu och ger oss sociala leenden ofta. Det är verkligen så mysigt och jag njuter av  varje minut med henne. Varje morgon när vi ligger och drar oss i sängen så är det som att hon ser världen på ett nytt sätt och hon tittar runt sig nyfiket 🙂

 

Nedan bjuder jag på ett litet axplock av bilder från senaste tiden 

 

 

 

4 reaktioner på “Sen sist…”

  • Maria skriver:

    Hej Caroline, vilka härliga bilder och texter du bjuder på. Undrar vart din mugg Kommer ifrån den som är på översta bilden i detta inlägg🤗

  • Annie skriver:

    Jag har exakt samma outfit till vår lilla liv som är 3 månader, som wilda har på den bilden där hon blir buren av sin pappa 😊 så fin hon är.

  • Sara skriver:

    Hej fina du! Jag undrar vad du använder för hudvårdsprodukter och vilket smink du använder? Du är alltid så fräsch🥰 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *