Arla Ko

I annonssamarbete med Arla Ko 

Jag har alltid haft mjölk i mitt kaffe eller jag dricker snarare mjölk med kaffe, haha! Åh sedan jag träffade Jocke så går det åt extremt mycket mjölk här hemma och jag får inhandla flera liter varje vecka. Jag ser därför alltid till att köpa mjölk från Arla som är märkt med Arla Ko – det är den röda kon. De produkter som är märkta med den röda kon är naturligt goda och alltid gjorda på mjölk från svenska Arlabönder. För mig är det viktigt  att stötta svenska mjölkbönder som går upp tidigast av alla och jobbar hårt för att ta hand om sina kor så att vi får den bästa mjölken.

Jag vill såklart stötta våra svenska mjölkbönder till fullo, och därför tycker jag att det är extra viktigt att informera om vikten av att köpa produkter märkta med den röda Arlakon. Av den anledningen tvekade jag inte en sekund över detta samarbete. Många bäckar små och bara till morgonens frukost dricker jag mjölk (ganska mycket mjölk som sagt) och har ost på mackan, båda märkta med Arla Ko.

 

  

 

2 reaktioner på “Arla Ko”

 • Marie skriver:

  Håller med. Alltid bra att stötta svensk mat ❤️

  Vilken energi du har i dina insta-stories, den ”smittar” och man blir glad!

 • Elin skriver:

  Älskar att läsa din blogg!
  Skulle vara jättekul om du kunde ta lite bilder på era rum i huset, ni verkar ha det så fint 🙂
  Håller på och renoverar och bygger nytt här hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *