Hela familjen borta för första gången

Hej på er!

Tror att ni börjar vänja er vid att jag inte hinner uppdatera den här bloggen varje dag, utan snarare var femte… Tiden bara springer iväg när man har en liten alltså! Joacim kan komma hem ibland och fråga ”vad har ni hittat på dig då?” och jag har ingen aning om vart tiden har tagit vägen. Haha! Vi myser, hinner kanske ta en promenad ibland, Wilda äter, jag ska äta också och ja… det är typ det vi hinner med. Men det är i vilket fall supermysig och vi njuter till max!

Men! I fredags så gjorde vi vår första gemensam utflykt med övernattning 🙂 Vi besökte mina föräldrar tillsammans i Arboga. Jättemysig kväll utan en massa måsten! Mamma och jag fixade god fredagsmiddag, tog ett glas vin, pappa och Jocke badade bubbelkopp och Wilda var väldigt lugn och harmonisk hela visiten. Tror att hon gillar att vara borta, då sover hon alltid så lugnt och fint trots en massa ljud runt omkring sig.

Idag vankas 2-årskalas och lite fix här hemma. Ha en fin söndag!

 

 

3 reaktioner på “Hela familjen borta för första gången”

 • Carolin Lindström skriver:

  Hej! Måste bara säga att du sprider sån glädje och inspiration både via din blogg och din instagram. Jag har också en liten tjej som är 5 månader( inte så liten längre 😅) i början ammade jag henne men hon gick inte upp i vikt så tillslut var vi tvungna att börja med ersättning. Jag har mått så dåligt över det och haft sånna skuldkänslor. Ammar du? Såg att ni också haft lite strul med Wildas viktuppgång i början.
  Kram till er

  • Caroline skriver:

   Hej Carolin!
   Vad glad jag blir! Tusen tack <3
   Jag ammar också, och det stämmer det du säger att Wildas viktuppgång var ganska långsam i början. Men jag har behållt lugnet och tänker att det är ju superbra att de har sådan koll och att det finns möjlighet till ersättning om det inte skulle komma igång. Tycker inte att du ska må dåligt och skuldsätta dig själv. Jag känner många som det inte har fungerat för och det är ju superbra att vi har den barnavården som vi har som kan hålla koll på våra små <3 Heja dig! Kram C

 • Ebba skriver:

  Hej!
  Tack för en jättefin blogg! Superkul att följa er dig/er.

  Jag undrar vad du använder för kamera när du fotar?

  Kram 🌷

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *