Ensammiddag

Halloj!

Dagarna försvinner och jag försöker verkligen att hitta luckor på dagarna för att uppdatera bloggen, men den har faktiskt hamnat som sista prio och då hinner jag inte med. Lite trist, men jag är säker på att det är framförallt nu i början innan vi helt och hållet kommit in i rutiner. På tal om rutiner så har vi kommit in i vissa rutiner i alla fall, men inte helt och hållet. Kan ju vara tillfälligt men i alla fall. Kvällarna kan däremot se lite olika ut från dag till dag. Vissa kvällar så är Wilda väldigt lugn och andra kvällar så kan hon vara superpigg. Hon brukar vanligtvis inte vilja somna förrän halv tolv på kvällarna, men däremot så har hon övergått i att bara väcka mig en eller två gånger per natt. Det känns som rena lyxen och jag vågar knappt berätta det för folk för då känns det som att det kommer att ändras bara för det, haha…

Just nu är jag och Wilda fortfarande själva hemma, och Jocke är inne i Bålsta och plogar gatorna. Det har kommit rikligt med snö här, så han var här hemma och plogade bort snö tidigare idag sen fick jag åka in till Bålsta tillsammans med sin pappa och bror. För min del blev det ensammiddag ikväll, omelett kvällen till ära. Nu hoppas jag att Wilda blir trött snart så vi kan sova. Jag känner mig ganska trött och utmattad i kroppen. Jag och Wilda var ute och pulsade i snön idag och fick till en promenadrunda på hela 8,5 km. Så himla skönt!

Nu hörde jag faktiskt Joacim här utanför så nu är han äntligen hemma och snart dags att sova! Natti!

Kram Caroline

 

4 reaktioner på “Ensammiddag”

 • Emma skriver:

  Såg du var på någon träff med Lindex, hur ”vågade” du ha med den lilla bland så många barn som även är lite större? Är du inte rädd för RS-viruset, de skriver så mycket om? Jag är själv livrädd med min lilla. Har sett i mitt yrke hur snabbt det går för barn att drabbas av viruset! Det går ju så mycket förkylningar nu tyvärr..

  • Caroline skriver:

   Hej Emma!
   Jag är väl medveten om att RS-virus härjar just nu. Även om det inte syns i mina bilder så har jag vidtagit alla tänkbara försiktighetsåtgärder för att skydda henne och jag förankrar alla mina val med Wilda hos vårdpersonal.

 • Josefin skriver:

  Hej Caroline,
  Grattis till er fina Wilda! Jag tänker på det du skrev om att hon sover bra på natten och att man knappt vill berätta det för andra. Min dotter som är 2 månader har i mer än 1 månad sovit hela nätter! Från 23 till 9-10 på morgonen, helt galet! Förstår att det är en enorm lyx. Många säger att man inte kan ha rutiner på så små, men jag tror att är mycket möjligt, men såklart kan det ändras. Men jag njuter verkligen och är så tacksam för all sömn, det är ju toppen! Så njut du också! 🙂
  Kram från en nybliven mamma till en annan och tack för en mysig blogg!

 • Almström skriver:

  Hej
  Så himla mysigt ni verkar ha det 🙂 följer er på instagram och här.

  Det blir bättre med tiden med att wilda väcker dig om nätterna. Försök sova när hon tar en lur på dagen.

  Min 8månaders har jag dock alltid fått vecka om nätterna för mat så efter 2månder lät jag han sova. Han somnar mellan 22-00.30 och sedan väcker han mig ca 7 och sedan somnar han om till 10 typ 🙂 men sånt vågar man knappt berätta för någon när det finns dom som knappt får sova alls första året.

  Ni är så underbara 🙂 Kram till er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *