Första promenaden utan Wilda

Vilket vackert vinterlandskap vi har fått här hemma!  Så fint när snön ligger kvar och när träden blivit snötäckta. Idag har vi grejat här hemma; städat, tvättat, rensat kläder och Jocke har inlett renoveringen av badrummet. Jag blir så extremt imponerad av honom, han är så duktig! Idag har han arbetat med högsockel där inne och fixat sin egen design, vilket blev så bra! Ska bli så kul att se det färdiga resultatet.

Idag har Wilda sovit ganska mycket och då passade jag faktiskt på att ta en promenad helt själv. Det var en så konstig känsla, att inte ha med henne. Joacim var kvar hemma med henne och min runda varade inte längre än 45min men det var i vilket fall väldigt skönt med lite ensamtid. Det gick galant och hon sov fortfarande när jag kom hem 🙂

Kram Caroline

 

2 reaktioner på “Första promenaden utan Wilda”

  • Dixi Wonderland skriver:

    Vi fick snö idag fock fastnar inget på träden vilket känns så himla tråkigt 🙁

  • Sofie skriver:

    Så vacker ni har det hos er! Här i Skåne är det bara slask och regnigt, så all snön som vi fått är snart borta igen, blää!
    Kommer ihåg känslan när man gick en promenad utan att köra vagnen framför sig, väldigt konstigt kändes det.
    Ha en fin vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *