Tre veckor idag

Idag blir Wilda hela tre veckor! Wow vad fort det går! Det sa alltid alla till mig innan hon kom, att man ska ta vara på tiden för de växer upp så snabbt och jag förstår verkligen nu. Trots att den första tiden kan vara ganska påfrestande med mindre sömn och rubbade rutiner så njuter jag av varje minut. Jag ser hur Wilda förändras för var dag som går och hur vi börjar komma in i nya rutiner med henne. Amningen går jättebra och jag börjar känna att jag kan läsa av hennes signaler nu.

Jag kom på i morse att man tydligen kan följa hennes utveckling i den här Preglife-appen som jag hade under graviditeten. Så kul! Så registrerar man hennes vikt och länge kontinuerligt och får en massa intressant information. Ett tips om det är någon mer än jag som missat det 😉

Idag blev det ingen promenad för mig och Wilda. Det var alldeles för kallt ute. Får hoppas på lite mildare väder imorgon… Nu ska vi mysa ner oss i soffan innan sängdags!

Kram Caroline

 

8 reaktioner på “Tre veckor idag”

 • Caroline skriver:

  Stort grattis till lilla Wilda! Jag har en liten Ella på 6 månader. Det går verkligen fort men samtidigt blir det bara roligare och roligare med tiden. Så ni har en fantastisk tid att se fram emot! ❤️

 • Matilda skriver:

  Så mysigt!

  På tal om att läsa signaler, om ni inte redan börjat potta – börja! Det är det absolut bästa vi gjort med vårt barn! Läs mer här: http://blojfribebis.se/babypottning/

  Mys på!

 • Sara skriver:

  Hej! Tips- ladda ner en app som heter wonder weeks (finns också översatt numera har jag hört och heter att växa och upptäcka världen eller nåt liknande på svenska) den är mkt bättre än preglifes efter att bebis kommit! Fortsätt mys i bubblan! Själv har jag en tremånaders och tycker att nu NU har vi äntligen landat och är såååå mysigt. Tyckte första tiden var lite jobbig och jag var så orolig för allt..mys på!! Kram

  • Emma skriver:

   Skulle precis också skriva och rekommendera den appen istället 😀 Den är så mycket bättre och jag har fått så mycket bättre förståelse och tips kring alla dess faser de ska gå igenom det första året i livet.
   Min tjej blir snart 10 månader och det känns som det var igår hon föddes. Dagarna bara springer iväg 😮

 • Karin skriver:

  Ja visst är det kul! Jag hade även en amningsapp där jag klockade/registrerade alla amningar för att ha koll. Vår dotter fick kolik och vi hade det jobbigt med magen. Amningen gick bra men hon åt rekordfort o väldigt ofta så BVC sköterskan föreslog att skriva ner hur länge o ofta hon ammade för att se hur mycket hon åt. Sen vägrade hon napp, flaska el allt vi testade för att Komplettera med bröstmjölk.
  Hoppas allt flyter på bra även framöver med amning mm🤗 Ni är så otroligt fina alla tre på bilderna. Fridfull familj💜.

 • Malin skriver:

  Jag och mina vänner är överens om att man inser ju först nu när en själv blivit mamma att man känner vemod när de växer. Det känns lite som att tidigare har man hört orden men inte förstått innebörden när någon annan pratat om att ”de växer så fort”. Det är egentligen inte för att man inte vill se sitt barn växa och utvecklas utan att just nu är det sista gånget mitt barn är så här litet och att man aldrig kommer få uppleva ”nu” igen. Man inser hur värdefull tiden ❤️

 • Jasmine skriver:

  Visat går tiden fort! Sitter hemma med en 4 månaders som babblar som tusan! Helt underbart är det 😄 en annan app som är bra är ”växa och upptäck världen”. Beskriver utvecklingsfaserna i språng, och visar när bebisarna har lite kämpigare perioder i utvecklingen och när de har de gladare perioderna! Den har hjälpt mycket här hemma när min superglada tjej ibland är lite kinkig 😍

 • Joanna skriver:

  Ja, tiden går så fort när man har barn. Själv kan jag knappt fatta att det gått snart 8 månader sen min son föddes.
  Fina bilder 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *