Det här med att visa Wilda

Hej på er alla fina!

Vi lever kvar i vår lilla bubbla och idag blir Wilda 17 dagar gammal, och på tal om hennes ålder så kan vi ju ta det här med att vi inte ännu har lagt ut någon bild på hela hennes ansikte… Det finns egentligen ingen annan anledning än att jag och Jocke inte tycker att det känns helt naturligt att göra det än. Jag får väldigt många direktmeddelanden och kommentarer på min instagramsida där jag får frågan kring varför vi inte visar hennes ansikte än, och ibland till och med meddelanden där man uttrycker irritation. Till er alla som undrar så vill jag bara lugna er med att vi kommer att visa hennes ansikte när vi tycker att det känns bra 🙂 Många av mina nära vänner och släktingar har inte hunnit träffa oss än och jag kan inte riktigt förklara varför men vi känner bara att vi vill vänta lite med att visa henne. Hoppas att ni har överseende.

Stor kram Caroline!

 

25 reaktioner på “Det här med att visa Wilda”

 • Amanda skriver:

  Det är ju ingen annans än din och jockes ensak huruvida ni vill lägga ut bilder på er bebis. Förstår inte varför somliga tycker dem har med det att göra och förstår överhuvudtaget inte varför de blir irriterade på er?!
  Stort grattis till er bebislycka och all lycka till er ❤️

 • Malin skriver:

  Helt rätt! Ni behöver aldrig visa henne… Egentligen. Finns ingenting som säger att ni måste ❤️ gör som ni känner. Kanske till och med vänta tills hon är stor nog att tycka att det är okej att faktiskt vara med på bild? Eller om två veckor, ett halvår?
  Det är ni som bestämmer ❤️

 • Ingela skriver:

  Helt rätt! Ni gör som ni vill. 💕

 • Angelica skriver:

  Oj, menar du alltså att människor blir irriterade för att ni inte visar hennes ansikte..? Jag vill såklart se henne för att jag är nyfiken och tycker små bebisar är så himla gulliga, och för att jag följt er sen BSF och såklart tycker det är jättekul att ni fått barn. Men att bli irriterade känns ju som att ta det ett steg för långt.. ni ska inte ens behöva förklara er. Vill ni visa henne gör ni det, annars gör ni det inte. Det borde folk respektera! Men jag blir tyvärr inte så förvånad, många verkar se det som en rättighet att få ta del av exakt allt i offentliga personers liv.

  Hur som helst, stort grattis till er lilla tjej! ⭐️💖

 • Amanda skriver:

  Nu visar hennes ansikte när ni vill, om ni vill. Så tråkigt att folk inte kan respektera er, ni har ingen skyldighet alls att visa upp eran bebis.
  Hur som, stort grattis till eran lilla tjej! Så roligt att följa er, väntar själv en liten tjej och går in i v.33 imorgon! Har en son på snart 3 år så ska bli så roligt med en lillasyster också.

 • Johanna skriver:

  Ni gör helt rätt! Imponerad att ni visat bilder på henne överhuvudtaget redan 😊

 • Sofia Laitila skriver:

  Det gör ni som ni själva vill. Ingen har med det att göra. Visar ni aldrig upp det så är det helt upp till er. Njut nu av bebisbubblan och rå om varandra ❤️ / Sofia, tvåbarnsmamma i Upplands Väsby

 • Tessan skriver:

  Hallå på er!
  Folk är så märkliga…..
  Det är er dotter & ni bestämer om/när & hur ni vill visa upp henne här på bloggen.
  Att folk kan gå på er/dig är ju inte klokt tänker jag.
  Lycka till med er nya lilla familj & må så gott i vinterkylan.
  Kram på er💞

 • Lovisa Arnegärd skriver:

  Så tråkigt att folk ska bete sig så tycker jag! De måste väl kunna respektera att ni gör som ni vill vad gäller det, det känns märkligt att folk är så nyfikna att de till och med blir irriterade på er för det!
  Känn inga måsten vad gäller det tycker jag, det är roligt och mysigt att läsa om er vardag men det är trots allt ert privatliv det måste man respektera tycker jag 😊

 • Lizette skriver:

  Att folk har så mycket åsikter jämt, huvudsaken är ju att ni mår bra och får landa med er nya familjemedlem! 😀

 • Jessica skriver:

  Håller med föregående kommentarer – det är ert val <3 Personligen kan jag tycka det känns mer kärleksfullt att man inte exponerar sin bebis i alla sina kanaler. De oskyldiga barnet kan varken säga ja eller nej till exponeringen, och ibland undrar jag vad alla dessa barn vi får se i sociala medier egentligen tycker om att ’vem som helst’ kan se vad dem gör, hur de ser ut och vilka toligheter de ställer till med.

  Ni gör som ni vill såklart, de är ert underverk och ingen annans <3 Kanske kan ni få er en tankeställare om att hålla de fortsatt privat..

 • Pernilla skriver:

  Klart att det är bra,man väljer ju själv när man vill visa sitt barn och har man inte träffat all familj och släkt ännu så vill man ju visa upp henne för dom närmaste först..

  Förstår er precis. Håller med er..
  Hoppas att ni haft en vra helg..

  🍁🍁
  Pernilma

 • Frida skriver:

  Helt rätt, gör det som känns bäst för er 😍

 • Madelen skriver:

  Hej!
  Jag tycker att ni gör helt rätt i att inte visa bilder på ert barns ansikte, om ni inte vill det.
  Ni är ju som sagt i den här ”bebisbubblan” just nu och vill njuta av det och sen bestämmer ni själva huruvida ni vill visa bilder på ert barns ansikte eller inte. Man har ingen skyldighet att offentliggöra allting även om man är kändis. Nåt privatliv vill man ändå ha, och det tycker jag att det ska dom få ha också. Även om man nu är nyfiken hur deras barns ansikte ser ut, så får man faktiskt respektera att det är föräldrarna som bestämmer. Sen får man respektera andras privatliv också.

  Ni som blir irriterade för att dom väljer att inte visa sin bebis ansikte på bild, respektera att dom inte vill det dom måste få bestämma själva.

 • Jeannett skriver:

  Hej och grattis till fina Wilda! Tycker att ni gör helt rätt i att låta tiden ha sin gång och inte visa bilder på er dotters ansikte. Personligen har jag varit så glad för varje liten bild på din lilla familj som visats… Jag har följt er länge och kommer att fortsätta med det. Önskar er all lycka!

 • Therese skriver:

  Hej

  Ni ska göra precis som ni vill. De andra har inte med det att göra och att visa irritation för detta är så himla konstigt. Stort grattis till er lilla tjej och njut av varje sekund tiden går tyvärr alldeles för fort. Rätt som det är följer man dem på sin första dag i skolan.

 • Lisa skriver:

  Till Caroline och Joakim
  Ni Väljer ju själv när ni vill visa ert barn och har man inte träffat all familj och släkt ännu så vill man ju visa upp henne för dom närmaste först..

  Förstår er precis. Håller med er..
  Hoppas att ni haft en mysig helg alla tre
  Va rädda om er alla tre ❤❤❤
  Kram lisa

 • Jessica skriver:

  Hej! Jag tycker det är bra att ni gör der som känns rätt för er! Jag lägger inte ut bilder på mina barn där ansiktet syns helt fast de är snart 3 och 7 år. För att jag inte vill det är en rolig utmaning att lägga ut bilder med vad vi gör ibland från annorlunda vinklar 😊 Kram till er alla tre

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag förstår inte hur vissa personer tänker? Det är inte så att vi direkt har en rättighet att få se hur hon ser ut. Tråkigt att folk inte kan respektera hur ni vill göra. Visst att man kan undra och ställa frågan men det borde absolut inte göras på ett otrevligt sätt!

 • Sanna skriver:

  Grattis till bebis! Förstår preciiis, blev mamma för några månader sedan och kände samma för vissa saker. Man ska följa sin känsla som nybliven mamma, finns så mycket att oroa sig för och komma in i så det som känns bra är det som blir bra för både mamma och bebis! Njut av första tiden!

 • Lizette Johansson skriver:

  Grattis till underverket och till att ni funnit varandra. Det är så ödmjukt av er att låta oss ”på andra sidan skärmen” få ta del av er och era liv. Så tack för det.

  Och detta med att lägga ut bild på Wilda, det bestämmer ni helt själva och det är er ensak och ingen annans. Jag och min sambo har bestämt oss för att inte lägga ut några bilder alls på våra barn. Så det är helt upp till er! Även om även jag såklart gillar bilderna ni visar 😊 Kram och njut av bebisbubblan. Min flicka är 3 1/2 år och skall nu äta med vuxenbestick och önskar sig smink i födelsedagspresent. Min lilla är 11 mån, världens charmtroll- som nyss lärt sig krypa och älskar att dansa! Så ta till vara tiden och skäm bort henne med kärlek ❤️

 • Mikaela skriver:

  Jag lägger ut en del bilder på våra barn då vi har släkt och vänner över stora delar av Sverige, för att dom ska kunna se dom o deras utveckling osv. Men hade ni inte velat visa wilda, så är de. Väl ingen annan än ni som har med de att göra? Känner att de är helt upp till er, varesig ni är offentliga eller inte! ❤️

 • Jennie skriver:

  Jag skulle avråda från att visa hennes ansikte tills hon är stor nog att bestämma det själv. Ni är ett offentligt par och risken för stalkers ökar (även utanför förskolan i framtiden). Skapa en privat instagram för bara familjen istället. Vi andra kan gott vara lite nyfikna, att hon är söt förstår vi ändå med 2 söta föräldrar ❤️

 • Tica skriver:

  Det har väl för sjutton gubbar ingen annan något att säga till om, vill man inte visa sitt barn på sociala medier så behöver man väl inte det!! (Oberoende hur ”känd” man själv e)
  Jag lägger själv aldrig ut bilder av mina 2 barn där ansiktet syns, jag tänker som så att hur kul är det då sen, då barnen är så gamla att de själva börjar röra sig på sociala medier då det redan finns tusentals bilder av dem (och deras nakna rumpa 😉) som DE inte skulle visa för nån annan… 😊 den dagen de börjar posta bilder ska de själva få bestämma vad de vill ska synas där ute i cyber världen! 😁

 • ina skriver:

  Asså vad är det här? Nu är jag sent ute, jag vet. Men vad är det här med att ni ska behöva förklara er? Och hoppas på överseende osv? What? W är ER dotter! Det är NI som är en familj. Ingen annan har den minsta rätten att säga hur ni ska göra. Om ni skulle valt att inte visa hennes ansikte överhuvudtaget så ska vi följare bara acceptera det. Ni är bland de finaste paren jag vet, även jag aldrig träffat er men jag tycker ni är såååå fina och ni behöver inte folk som ska börja böla om bilder som inte ens de har någon rätt till. Lev erat liv, njut & förklara er inte mer. De som inte kan ta det kan ju helt enkelt sluta följa er om det stör dom så pass ☺ Ha en bra dag. 🥰

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *