onsdag

God kväll!

Den har dagen försvann i ett svep. Jag och Wilda vaknade vid 08 och låg kvar i sängen till 09 och gosade. Därefter gick vi upp och åt frukost framför Nyhetsmorgon innan vi tog en promenad över till Staby för att besöka Jocke på jobbet och äta lunch tillsammans med Joacims föräldrar och bror. På vägen hem började det att snöa rejält och vi hann precis hem innan det värsta snöovädret kom. Därefter har vi bara ammat och ätit middag, haha… Inte sådär jättehändelserik dag men den har gått snabbt minst sagt! Nu ska jag om Wilda kommer vilja somna innan jag själv känner att jag behöver lägger mig. Hon har en tendens att vara superpigg mellan typ klockan 20.00 och midnatt. Har förstått att det är ganska vanligt, eller ja, jag har flera bekanta och vänner vars barn alltid ville vara vakna runt den här tiden i början 🙂 Men vi får se hur det går ikväll helt enkelt. Nu är det dags att borsta tänderna i alla fall.

Kram på er!

 

8 reaktioner på “onsdag”

 • Pernilla skriver:

  Hej

  Vad mysigt att ha såna dagar pch bara slappa.
  Min son gillade oxå att sova på morgonen och vara uppe lite längre ..

  En sån mysig tid. Njut..

  Pernilla

 • Sanna skriver:

  Åhh ni är så fina ihop! Ser så otroligt lyckliga ut! Önskar er allt gott!

 • Lovisa skriver:

  Jättefin mössa, vart har du köpt den?

 • Anna skriver:

  Härligt med vinterpromenad ! Om man får önska inlägg så skulle jag gärna läsa om förlossning, första tiden som mamma, amningen. Mammalivet helt enkelt😊

 • Carolin skriver:

  Hej!
  Grattis till söta Wilda. Ska få en tjej i maj ska bli så spännande eftersom vi redan har en son som snart är 4 år.
  Nu till min fråga. Nu har ett sådant fin barnvagnshänge med virkade ugglor till Wildas vagn. Var har ni köpt det?

 • Emma skriver:

  Hej Caroline! Måste fråga vart ni har köpt er fina lampa som hänger över köksön? 😍 Vi håller på att renovera vårt kök och jag försöker få mycket inspiration från olika håll och kanter. Tycker verkligen om att följa dig på bloggen! 🙌🏻

  • Caroline skriver:

   Hej Emma! Vet du, det är en gammal lampa från långt tillbaka i släkten på min pappas sida 🙂 Så tror dessvärre att det är svårt att hitta den i dagsläget men har sett liknande mer moderna lampor på olika ställen 🙂 Tack snälla för dina fina ord! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *