Dagens tips – gratis startbox

Hej på er!

Det kanske bara är jag som är snurrig och som inte har koll på detta – men kanske finns det några blivande föräldrar där ute som har lika dålig koll som jag så därför kanske det här tipset kan glädja några 😉

– Jag fick nämligen ett tips av min syster för en tid sedan om att söka efter ”gratis babyboxar” på nätet. Det finns tydligen en hel del ställen som erbjuder startkit för blivande föräldrar. Jag hade helt missat det! Det är bara att googla på ”babypaket” eller ”startbox baby” så dyker flera alternativ upp.

Jag har hittills beställt hem en från Liberoklubben, Apoteket hjärtat och Babyproffsen. Man beställer de två förstnämnda och den sista kan man hämta ut på en av Babyproffsens butiker. Jag tycker verkligen att det här är himla bra. Många blivande mammor och pappor (inklusive jag själv) som kanske inte heller har koll på vad man behöver för ”startkit” när bebisen väl är här. I de här boxarna ska det finnas det mesta som behövs – allt från blöjor till små leksaker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *