tillbaka efter juluppehåll

Hej på er alla fina och god fortsättning!

Jag måste bara börja med att säga att jag tog ett lite oplanerat uppehåll här i bloggen över jul, men åh så skönt det var. Jag bestämde mig för att nej nu lägger jag den åt sidan i ett par dagar och antar att alla ni också bara har varit julledigt och myst 🙂 Jaghar knappt några foton alls att dela med mig av heller. Jag var ute på en promenad på julafton med Susanne, Jockes mamma och det är de enda bilderna jag sitter på från julafton. Haha!

Vår jul blev inte riktigt som vi hade planerat dock. Jag och Joacim har bestämt oss för att köra julaftonskvällarna vartannat år hos min familj och vartannat hos Jockes familj. I år hamnade vi dock lite ur fas då en av mina släktingar snabbt insjuknade och jag och Jocke valde att inte åka till Arboga förrän dagen efter jul då de hade lämnat. Så himla tråkigt att inte hinna träffa dem verkligen, men vi vågade inte göra en chansning.Vore så jobbigt att bli sjuka nu innan lillan snart kommer.

Vi hade i vilket fall en jättemysig jul och tillbringade kvällen hos Joacims föräldrar där alla syskon och respektive var samlade. Jag somnade sen i soffan framför julens enligt mig roligaste film – Tomten är far till alla bar. Haha… Dagen efter tog vi det lugnt och grejade mestadels hemma, sen åkte vi mot Arboga på eftermiddagen. Där var även min syster och lilla Collin. Vi delade ut julklappar, åt middag och tittade på film – så mysig och alldeles lagom juldagsfirande skulle jag säga 😉

 

Jag har fått flera frågor om vad det är för jacka jag bär när jag är ute och promenerar med kulan… Jag och Joacim har två likadana jackor från RevelutionRace och då har jag faktiskt kunnat ha hans jacka under graviditeten (som är en storlek större än min) vilket har varit perfekt! Du hittar den här och det är en herrmodell ska jag säga… Och mössan är från H&M.

 

 

 

 

10 reaktioner på “tillbaka efter juluppehåll”

 • Amanda skriver:

  Hej! Måste bara börja med att säga att jag tycker ni verkar vara och ha det så grymt fint och Mysigt! Kikar in här lite då pch då och blir lika glad varje gång jag ser att du gjort något inlägg. Så till sak. Enligt mig så himla vettigt att inte bry dig om bloggen alls över jul (även om jag älskar att kika in 😀) helt galet vad snabbt det går. Jag mötte dig på sjukhuset (vid barnmorskemottagningen) när det precis (enligt mig) kommit ut att ni väntade barn och serien precis typ börjat. Det känns som typ 1 månad sen 😀 snart dax! All lycka till er! Mvh Amanda

 • Amanda skriver:

  Hej! Måste bara få börja med att säga att jag är grymt imponerad över vad ni har åstadkommit på relativt kort tid. Älskar att kika in och se om du gjort något inlägg. 😀 vill bara säga att jag tycker du var så vettig som hoppade över bloggen över jul. Då ska man verkligen få bara vara och mysa med nära och kära.
  Sen är det ju galet vad tiden går. Du och jag möttes och bytte några ord precis i början av din graviditet ( när det enligt mig precis kommit ut och eran egna serie höll på) på barnmorskemottagningen/provtagningen. Det känns som typ 1 månad sen men är desto längre
  sen 😅. All lycka till er ❤

  • Caroline skriver:

   Hej Amanda!
   Tack snälla du och vad glad jag blir att du kikar in här emellanåt 🙂 Ja ibland så känns det som att man måste låta sig själv ta en paus. Men åh! Vad roligt att du skriver! Det känns ju som att det inte alls var längesen nej! Tiden går alldeles för snabbt!
   Tack snälla och stor kram till dig! <3

 • Pylen skriver:

  Det brukar alltid vara en liten bacillusk som envisas med att komma precis till jul 🙁 tyvärr !! Men hoppas att det gamla och nya året får mötas utan problem 🙂

 • Mikaela skriver:

  Hej! Jag skulle så gärna vilja veta vad det är för hundras som dina svärföräldrar har?
  Grattis till er lilla tjej!

 • Vad finn eran dotter är hälsningar Lisa k

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *