Dan före dan, före dopparedan!

God morgon alla sötnosar!

Tänk vad tiden går fort! Det är ju redan julafton imorgon! Herregud! Ah, idag har jag i vilket fall en del att stå i. Jag tänkte försöka hinna städa, griljera skinka, göra den där rackarns chokladkola som jag sagt länge att jag ska göra, packa BB-väska och försöka organisera bland lillans saker som just nu är utspridda över hela huset.

Igår så spenderade vi kvällen hos Jockes föräldrar där hans syskon med respektive också var, och barnen såklart! Jag och Jocke valde att överraska barnen med våra nyinhandlade uppblåsbara dräkter, haha! Det här var en av de utklädnader som vi fick med oss hem. Det visade sig var en skräckblandad förtjusning hos barnen kan jag säga, haha! Men egentligen vet jag inte riktigt om kanske de vuxna tyckte att det var roligare än vad barnen tyckte, haha! Jag skrattade så jag nästan kissade på mig när Jocke fick gå i sidled in genom dörren för att få plats i dörröppningen.

Nu ska jag ta mig an röran här hemma! Önskar er alla en fin söndag så länge 🙂

 

 

4 reaktioner på “Dan före dan, före dopparedan!”

 • Ekenäsliv skriver:

  Ha ha ha, tycker ni är urfina i era uppblåsbara dräkter :))))
  Jag sitter som på nålar och väntar på en brorsson som väntas när som… BF var 11/12, så det kan hända när som nu!
  Bästa julklappen EVER <3
  Önskar Er en underbar JUL och ser SÅ fram emot Säsong 2! <3
  Varma julkramar Anna

  • Caroline skriver:

   Haha, tack så mycket! Det gjorde succé så det var riktigt roligt. Får se hur vi toppar det nästa år 😉

   Åh då kanske din brorson har kommit nu!? Så spännande och grattis i så fall!
   God fortsättning!
   Kramar Caroline

 • Johanna skriver:

  kan du inte tipsa om vad du packar i bb väskan och sen kanske utvärdera vad som va användbart osv? 😁 vore kul med lite tips inför min egen förlossning i slutet av mars 💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *