Bananpannkaka

Jag tänkte dela med mig an den enklaste och mumsigaste frukosten ever – bananpannkaka!

1 mogen banan
1 ägg
0,5 dl havregryn
(Även gott att mixa i liten riven kokos – om man gillar kokos)

Mixa ihop allt med en mixerstav och stek i cocosfett.
Servera med lite kvarg och bär – mums!

 

1 reaktion på “Bananpannkaka”

  • Jenny K skriver:

    Hej!
    Ja går med ”spänning” in här varje dag för att kolla om storken (😂) har anlänt💖. Måste fråga,kanske en ganska knäpp fråga kan tyckas…men bananpannkaka,smakar det just som en vanlig pannkaka med banan i?😅😆😅. Är väldigt nyfiken på att testa. Tror du det funkar med att byta ut havregrynen mot vetemjöl el nåt annat? Havregryn o även korn (om det inte är malt) ska ja helst inte äta,pga en komplicerad tarmsjukdom mm. När ja ändå skriver så måste ja passa på att fråga,har du nån kontakt med nån av de andra tjejerna som var på gården under ”bonde söker fru”? Man får ju uppfattningen om att ni bor där hela sommaren,i drygt ett par månader,men så har ja både läst,hört i nån podd o även Linda nämna att det bara är ca 3 v (tror det var när hon va hos nån av bönderna för ”uppföljning” om hur det gått efter sommaren). Såg att du i ett inlägg högre upp ville ha tips o idéer till bloggen,vore jättekul att läsa om inspelningen av bonde söker fru,hur du tycker de vinklar o klipper allt o hur du upplever tiden under ”bonde söker fru” resan. Passar på att fråga,vet du när eran säsong 2 ”bondeparti”!börjar sändas på playen? Lycka till nu under kommande förlossning,ni kommer bli toppen underbara föräldrar💖💖💖.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *