Tredje adventsfrukost

Idag klockan 12.00 laddar vi upp för att släppa en rolig nyhet på Bondeparets instagram @bondeparet! Glöm inte att kika in där vetja!

Nu har vi precis ätit en mysig frukost och ska börja att fixa till oss för att åka en sväng tillsammans med Jockes föräldrar. Vi ska besöka en gårdsbutik och spana in lite fint porslin och stanna till hos en kusin till Jockes pappa och fika på vägen. Det blir mysigt! Sen ska vi nog hem och greja lite här i huset – finns alltid något att pilla med. Jag ska försöka gå genom mina kläder och göra mig av med sådant som jag inte använt på länge. Jag tänker att har man inte använt ett plagg på ett år, då kommer man antagligen inte att sakna det om man gör sig av med det heller… Så kanske blir någon sådan rolig syssla när man kommer hem – haha! Men så har jag tjatat om att jag ska koka chokladkola också! Aja, vi får se vad det blir. I så fall delar jag ju givetvis med mig av receptet.

 

Ha en fin söndag och tredje advent!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *