Säsong 2 av Bondeparet!

ÅH JAAAA! ÄNTLIGEN FÅR VI AVSLÖJA! – DET BLIR EN SÄSONG 2 AV BONDEPARET I TV4PLAY OCH 7AN!

Vi är så glada och peppade verkligen! Den här gången kommer ni få följa oss i de sista bitarna av renoveringen av Tuna gård, barnförberedelser, höstbruk, vår första tid som föräldrar och ja… allt vi tar oss för i vår vardag egentligen 🙂 Vi är så glada och tacksamma för alla fina ord, kommentarer, feedback och respons på säsong 1 – så nu hoppas vi givetvis att ni kommer gilla Säsong 2 lika mycket första! <3

Klicka på bilden nedan om du vill kika in något avsnitt från säsong 1 – det finns fortfarande på tv4-play!

 

 

Jag och Joacim har en gemensam instagram som heter @Bondeparet (länk) där vi postar en del bilder från huset och vad som händer. Däremot har vi behövt vara lite förtegna om resultat i huset eftersom tanken är att det kommer bli en fortsättning på de bitarna som vi hade kvar 🙂 Men hur som ska det blir superkul att spela in den här säsongen och kommentera gärna vad ni önskar se. Alltid roligt med tips!

Åh på tal om kommentarer så vill jag också bara säga att jag läser ALLA kommentarer men har haft svårt att hinna svara tyvärr… Jag ska verkligen försöka bättra mig (och jag vet att jag sagt det förut)… Men nu har jag bestämt mig för att att inte planera in för mycket under min sista tid av föräldraledighet nu innan hennes ankomst. I fredags var min första och enda dag som jag inte hade något alls inplanerat sedan jag gick på föräldraledighet den 4 december, så nu ska jag försöka att ta det lite lugnt innan jul och framförallt – innan lillan anländer för då blir det nog inte lika lugnt 🙂

 

Här är en bild från min absolut första ”synk” (när man pratar själv framför kameran) för säsong 2 tillsammans med vår producent Einar!

 

 

 

Här nedan är ett klipp fåra Nyhetsmorgon som vi gästade i slutet av Augusti. Ganska kul att Tilde frågar oss om en säsong 2
här ”Bonde bakar bebis” tror jag hon kallade det 😉 Haha!

 

15 reaktioner på “Säsong 2 av Bondeparet!”

 • Frida skriver:

  Tjoho! Så roligt, slukade hela första säsongen med nöje och ska bli så kul att få fortsätta följa er i Bondeparet. Lycka till med fortsatta inspelningarna och kommande bebis

  • Caroline skriver:

   Vad roligt att du gillade första säsongen! det gör oss så glada!! Nu hoppas vi bara att vi kan leva upp till detta ännu en säsong 😉
   Stor kram!

 • Maiwor Haleen skriver:

  Åh super kul att få följa er vidare. 🤗 Själv har fött 6 barn 🧒 så ser med spänning på eran lilla prinsessa. 🤗 Tycker ni är supertuffa med tv team och en liten baby. 🤗 Ska bli mysigt att få se. 🤗 Även fast jag är 71 år och gammelmormor 👵 älskar jag er 2 alltid så glada och mysiga. 🤗 ❤️ Kramar till er 💕 💕

 • Charlotte skriver:

  Så himla roligt med en säsong 2☺️ Ni är så fina tillsammans, lycka till med lilltösen som kommer💕 kram Charlotte

 • Sandra skriver:

  Superkul med en till säsong! Jag och Min sambo kollar båda på programmet ! Var lite extra kul då vi som ni inte varit tillsammans så jättelänge och väntar barn. Fick vår tjej för 3 veckor sedan så är lite extra roligt och följa dig, då man känner så väl igen alla känslor !

  • Caroline skriver:

   Hej Sandra! Åh vad roligt att höra att ni följt oss 🙂 Vi verkar ju dela lite liknande relationshistoria åh att ni dessutom fått en liten flicka! Stort grattis till er lilla tjej!
   Kram Caroline

 • Sara skriver:

  Roligt att följa en i precis samma sits som en själv med renovering och Bf den 7de. Förstår inte riktigt hur ni orkar spela in en tv-serie samtidigt 😅 tycker vi har fullt upp med allt som ska göras på gården med renovering och djuren.
  Det ska bli kul att få se resultatet av inspelningen 🙂

 • Catherine skriver:

  Alltså er underbara historia tillsammans 😍 ni är så himla fina, väntar med spänning efter att få följa er framtida resa tillsammans, er lilla skrutt och en ny säsong av ert härliga program! Njut av er sista tid tillsammans innan lillskruttan tittar ut och stort lycka till ❤️ Kram Catherine

 • Ellinor skriver:

  Är såååå taggad på säsong 2! 🎉 Som jag har längtat 😍

 • Lizette skriver:

  Åh så himla roligt! Ser så fram emot det!

  En annan fundering jag haft (som fotograf och därmed lite bildtokig) är om du tagit några ”professionella” gravidbilder? Jag kanske helt har missat dem? Skulle vara så roligt om du vill dela med dig av dem i så fall (om du vill såklart), tycker att du är så himla vacker och att du har ett sånt fint glow nu som gravid 😀

 • Maria skriver:

  Började titta på playmakers säsong 1 och helt plötsligt dök du upp där 😊
  Kul att se innan du blev bondefru, väntar med spänning på eran andra säsong.
  Ha det bra!
  Mvh Maria

 • Angelica skriver:

  Så roligt med en till säsong! Längtar och ska bli spännande att följa ert liv med bebisen!

 • Dennis skriver:

  Hejsan Joacim och Caroline!
  Vad roligt med en säsong till från er!
  Kul att följa er på gården! Grattis till huset och
  kommande bebisen! Frugan och jag kommer att följa er i TV:n!
  Kram från oss! Med vänlig hälsning/Dennis och Josefine.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *