Slutval på gårdarna

I förra veckans avsnitt av Bonde Söker fru var det ju slutval – är det några av er som har följt serien? Hua! Det känns i hela min kropp när man ser de nervösa brevskrivarna när de väntar på att bonden ska göra sitt val.

 

 

Jag minns att jag var så extremt nervös! Vi hade inte fått reda på att det skulle vara slutval den dagen utan blev bara hämtade och ombedda att ta med något snacks för att vi skulle bli borta ett tag. Vi fick hoppa in i var sin bil och åka iväg. Då började jag förstå att det är nu det händer… Efter ganska lång väntan på en skogsväg så rullade bilen tillbaka till gården och jag fick direktiv om att gå ut till Jocke som satt mitt i vetefältet. Jag var helt stilig och nervös och ville bara få allt överstökat, bara slita av plåstret.

Jag får ofta frågan om jag kände mig säker i Jockes val, om jag visste att han skulle välja mig – mened gjorde jag absolut inte! Jag vågade inte ha någon som helst magkänsla någon gång… Vid varje val så hade jag en skyddsstrategi, att jag gick och funderade över vad jag skulle köpa med mig för gott på vägen hem, och vad jag skulle göra som imorgon om jag fick åka hem. Jag planerade att  åka till mina föräldrar och bara ta det lugnt och försöka glömma den här resan.

Jag skulle egentligen befunnit mig i Italien tillsammans med min familj under den perioden då vi bodde på gården – men den biljetten fick jag ju helt enkelt lov att vaska! Det var ju en märklig känsla, att kasta sig in i den här märkliga virvelvinden istället för att följa med till Toscana – men jäklar vilken tur hörni! Att min pappa pushade mig till att köra!

Tillbaka till vetefältet… Jag hade som sagt ingen som helst aning om hur Jocke tänkte där och då. Egentligen så kände vi inte varandra riktigt väl. Jag visste ju inte om alla hans sidor, och de sidor jag lärt känna när kameran inte har varit med var ju tillsammans med de andra tjejerna. Det är väldigt märklig att bo tillsammans med killen du är intresserad av, samtidigt som det är ett par andra tjejer där som är lika intresserade av honom. Jag minns i vilket fall hur se bad mig att bara gå rätt ut i fältet för där satt Jocke och jag höll på att kissa på mig av nervositet. Det var ju dessutom en jäkla bit ut, och jag tänkte att ”vad sjutton, varför såhär långt ut – tar ju sån tid” haha… Men där satt han och såg lite bekymrad och glad ut på samma gång. Jag hade en tendens att få nå märkliga ryckningar i ansiktet under alla val när jag blev så nervös – och det fick jag även nu. Jag visste liksom inte riktigt hur jag skulle bete mig. Han lurade mig ju dock med klassikern ”Du är en fin tjej och bla bla bla… MEN…”. Haha! Då minns jag att jag tänkte ” Åh nej! Vad ska jag köpa med mig hem nu igen!? En Ben&Jerry får det bli! Ja, och Bridget Jones till det… Perfekt”. Men allt gick ju så bra och jag var så extremt lättad efter! Jag och Carro B hade ju hunnit bli goda vänner och genomgått hela resan ihop. Vi bodde i samma rum och fick dela samma säng under tiden på Sundbyholm Slott. Idag har vi fin kontakt och inga hard feelings och det är jag så glad för 🙂

 

 

 

Alltså när jag tittar på klippet nedan så pirrar det i hela kroppen och jag fällde precis en tår (antagligen gravidhormonerna) – haha… Men här kan ni ju se hur jag kniper med hela ansiktet, och hur svårt jag hör för att visa känslor. Jag ville ju i själva verket bara skrika av lycka! Åh vilken dag alltså, och tänk så bra det blev <3

 

 

 

 

7 reaktioner på “Slutval på gårdarna”

 • Ida skriver:

  Inte bara du som fällde en tår av att se det klippet Caroline. Jag säger också gravidhormoner trots att min dotter är fyra månader. Sån lycka och kärlek mellan er två 😍

 • Therese skriver:

  Gravidhormoner eller inte så gråter man av lycka för er skull ändå 💕😍

 • Sandra skriver:

  Åhh vad jag tycker det är mysigt när du skriver om er tid från Bonde söker fru. Så kul att få följa med lite bakom kulisserna. Och sen är det så spännande och roligt att följa ert liv efter bonde söker fru <3 Passar också på att önska er en god jul och gott nytt år, och såklart, önskar jag er lycka till med vad som komma skall. <3

  • Caroline skriver:

   Vad glad jag blir att du gillar dessa inlägg 🙂
   tack snälla, och God jul och Gott nytt år till er också! Kram

 • M skriver:

  Under hur lång tid är man på gården när bonde söker fru spelas in?

 • S skriver:

  Kommer ihåg hur jag satt på nålar när han skulle göra sitt val för det var ju väldigt oklart vem det skulle bli för oss tittare också! Men vilken tur att fet blev ni!!

  Det var nog först på kräftskivan som man såg och fattade att ni hade något, innan dess verkade det som Carro B var det självklara valet. Får man fråga vad som hände bakom kamerorna den kvällen? 😉

  • Caroline skriver:

   Men vad roligt att du hoppades på oss! Jag tycker själv när man ser programmet att inte alls är speciellt tydligt och jag kände mig absolut inte säker… haha.

   Haha, ja men det var ju faktiskt så att jag fick min första kyss av Joacim den kvällen. Det fick vi sedan diskutera framför kameran dagen efter vilket alla tittarna fick höra… haha… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *