En lördag i Arboga

Idag har vi spenderat dagen hos mina föräldrar i Arboga. Vi kom hit igår kväll så att vi hann med middag tillsammans och fredagsmys i soffan, min syster kom hit en sväng också vilket var mysigt. Idag inledde vi dagen med att äta frukost i soffan framför Nyhetsmorgon sen tog vi en promenad och därefter svirade vi om för att besöka julmarknaden inne i Arboga. Inte direkt någon julkänsla när det kommer till vädret, men mysigt med marknad i alla fall. Vi sprang på många vänner och bekanta i stan som man inte har träffat på länge. Det är roligt när högtiderna närmar sig tycker jag, då kommer många som har flyttat från Arboga hem igen och det blir som lite ”hemvändarperiod”. Vi avslutade med lunch på Stadskällaren och därefter fika på Håges.

Nu ska vi snart rulla hem till Tuna igen! Hoppas att ni har haft en fin lördag.

Kram Caroline

 
 
 

1 reaktion på “En lördag i Arboga”

  • Sara skriver:

    Så himla härligt de ser ut🙌🏻Jag undrar vart din mössa och väska är ifrån? Du är så fin💛 massa Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *