Första veckan av föräldraledigheten

Hej på er finisar!

Jag har helt glömt att informera om att jag nu gått på föräldraledighet! Det är en så otroligt märklig känsla alltså. Dock så har jag saker inbokat varje dag den här första veckan, så då kommer det säkert inte att kännas som att jag är ledig på riktigt – men nästa! Då ska jag verkligen bara ta det lugnt, greja här hemma en del, kanske måla lite och så får jag faktiskt besök av min barndomskompis Desiré. Det ska bli himla mysigt!

Vi har precis kommit hem från ett besök hos barnmorskan där vi fick lyssna på lillans hjärtljud samt prata kring tankar om förlossningen. Jag tycker att det är jättebra att Jocke följer med på det mötet och faktiskt får berätta lite hur han känner och tänker. Det är otroligt viktigt för mig att han känner sig totalt involverad i allt som händer.

Det börjar i vilket fall att bli mycket mer verkligt nu, att vi faktiskt kommer att bli föräldrar. Kommer bli fantastiskt! Jag kan bli tårögd och känslosam på ett helt annat sätt nu när jag hör hjärtljuden och känner hennes rörelser, nog för att man börjar att inse att detta faktiskt kommer ske, att hon snart kommer vara hos oss.

Jocke är superpeppad också, vilket är jätteviktigt för mig. Han pratar med henne varje kväll och vill gärna känna rörelser så fort det sker – och tycker emellanåt att hon kan komma typ nu. Haha, det tycker däremot inte jag… Hon kan få växa till sig lite till så att jag hinner förbereda mig lite och hitta ett lugn innan hennes ankomst – för sen blir det ju full fart!

Nu ska jag hoppa in i bilen för att besöka tandläkaren. Lyckades nämligen bita sönder en bit av min tandställning som jag fortfarande har på insidan av tänderna här om dagen – inte bra.

Önskar er en fin onsdag! Kram C

 

 

Mix av bilder fåra mina första ledighetsdagar 🙂

– Recept på all bakning fåra i lördags kommer imorgon!

Solen tittar äntligen fram idag! så härligt!

 

5 reaktioner på “Första veckan av föräldraledigheten”

 • Lisa skriver:

  Hej!
  Jag är också gravid, med bf 21/2. Längtar så!
  Har du tagit ut föräldrar dagar nu? Eller har du fått gravidpenning? Funderar själv hur jag ska göra sista tiden nämligen 😊

 • Sofia skriver:

  Så härligt att gå på ledighet!
  Jag gick hem tre veckor innan bf men vår dotter bestämde sig att komma 15 dagar tidigt så jag fick ”bara” en vecka hemma med lugn och boande 🙂 Men oj vad glada vi var att hon kom, frisk och vackrast i världen!
  Njut varje stund och gör bara sånt du mår bra av!
  Kram

 • Marlene skriver:

  Så himla mysigt med julbak tillsammans! Tar gärna emot recept, såg gudomligt gott ut 😊 Här har vi bara lyckats baka lussekatter med barnen då jag ligger och kräks i Hyperemesis hela tiden. Haha! Hoppas på att det ger sig lagom till jul så jag iallafall får njuta av lite julmat ☺️

 • Frida skriver:

  Hej Caroline! Tack för en bra blogg. Följde dig och Joakim länge på instagram och blev så glad när du började blogga! Textform förutom massa fina bilder är ju så roligt. Jag har en fråga, som du gärna får svara på och skriva om i blogginlägg, så länge det inte är privat eller hemligt. Jag har nämligen återkommande läst i medier att ni är förlovade. Men tror mig inte ha sett i era sociala medier att någon av er har friat! Så, hur ligger det till? 🙂 Hälsningar Frida

 • sonja skriver:

  för mig blev det inte fullt upp när bebis kom. det blev lugnt, mysigt, gosigt. viktigt att ta det lugnt och slappna av för återhämtningen 😊 låt släkt o vänner göra allt, du ska bara amma, sova, äta och lära känna bebisen ❤️
  så spännande tid!! våran kom bf+17, hoppas ni slipper vänta så länge 🙈

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *