Gravidstatus vecka 35

Min gravidstatus vecka 35 (34+6)

Nu har alltså 87,5 % passerat och det är bara 35 dagar kvar till BF.

Mående:

Vi har gått om varandra i förkylning här hemma, men det känns samtidigt inte som att den bryter ut ordentligt. Förkylningen har bara varit på en sån nivå att jag inte känner att jag vågar ge mig ut på promenad, eller vill röra på mig så jag får ökad puls.  Det har gjort att jag inte känner mig fullt så pigg i kroppen.

Jag kan känna sammansdragningar och att magen blir spänd till och från. Kroppen övar antagligen inför förlossningen och det går inte en dag utan att jag tänker på det. Börjar bli lite nervös…

Cravings:

Nä inga cravings alls för tillfället men försöker att hitta butiker som fortfarande säljer satsumas. Haha! Så jag är fortfarande väldigt sugen på satsumas till och från, samt att jag fortfarande dricker litervis med vatten om dagarna.

Vikt och kropp:

Skulle gissa på närmre + 11 kg. Har inte vägt mig sedan senaste besöket hos barnmorskan när det stod + 9,5 kg på vågen. Börjar dock känna mig ganska svullen generellt, och speciellt i ansiktet vilket jag tycker man kan se på bilder och så nu också.

Hormoner: 

Inga direkta hormorndippar. Däremot så tänker jag en hel del hela tiden… På hur framtiden ska bli och hur livet kommer förändras när man blir förälder. Jag är spänd och förväntansfull!

Övrigt:

Smärtorna i näsan fortsätter och blir nästan bara värre. Ni är flera som skrivit att ni varit med om samma sak, och som givit mig tips – TACK SNÄLLA <3 Antar att detta är något man får vänta ut helt enkelt. I övrigt så börjar jag känna lite smärtor i jumskar men inte så intensivt ännu tack och lov.

 

Inte den bästa bilden direkt men den får duga, haha! Mest bara för att visa storleken på magen just nu 🙂

 

3 reaktioner på “Gravidstatus vecka 35”

  • Elin skriver:

    Superfina bilder du tar! Nyfiken på vilken kamera du använder dig utav? 🤗

  • Jenny skriver:

    Jag var också så förkyld under min graviditet, att det liksom aldrig bröt ut. Men de är ganska vanligt, att man är lite förkyld som gravid, har jag för mig att jag läste då 🙄😊

  • Marie skriver:

    Mysigt att det börjar närma sig och spännande förstås ❤️ Du är jättevacker. Kram från en småbarnsmamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *