Min helg

Hallå alla fina människor!

Äntligen tagit mig ur min radioskugga! Helgen gick av bara farten och jag har börjat att bli ganska trött i graviditeten, vilket har resulterat i lite tid vid datorn. Nu när mörkret kommer tidigt så brukar kvällarna oftast se ut som så att vi äter middag tillsammans, sen avslutar vi kvällen i soffan där jag somnar varje kväll. Så himla trött! Det kombinerat med att jag sover ganska dåligt under nätterna gör att jaghar ganska svårt att komma upp på mornarna också… Men jaja, man ska inte klaga allt för mycket här nu! Jag har trots allt bara en veckas jobb kvar sent boa.  går jag hem på föräldraledighet faktiskt. Ska faktiskt bli mysigt att bara gå hemma och boa innan lillan kommer. Kroppen känns ganska tung och trött nu dessutom, så det kommer bli skönt.

I helgen besökte jag i vilket fall årets första julmarknad i Ulva Kvarn tillsammans med mina svägerskor Sophia och Malle och min svärmor Susanne. Det var en supermysig lördag verkligen och jag kom hem med både chokladbollar och en mistel 😉 På söndagen kom min mamma hit på besök och då besökte även vi en julmarknad, men den här gången på Steninge Slott. Det var där som vi åt brunch för en tid sedan, och jag bara älskar det stället. De har små mycket fint, och marknaden likaså! Så helgen har verkligen gått i julens tecken och jag är så sugen på att börja julpynta här hemma nu.

Nu ska jag kasta mig i soffan med Jocke, och antagligen somna – haha! Ha en fin kväll!

Kram Caroline

 

 

I fredags gjorde vi pizza och Jocke testade på att göra en egen inbakad variant 🙂

 

 

Frostig och härlig morgonpromenad hann jag med både under lördagen och söndagen. Så skönt!

 

 

 

Dessa fina underlägg nedan fick följa med hem till oss från Steninge slott 🙂 Lite juliga kände jag.

 

 

3 reaktioner på “Min helg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *