”På landet”-vagnen

Hej alla fina!

Hoppas att ni har en härlig torsdag trots det gråa vädret – eller här har det i alla fall varit otroligt grått och tråkigt hela dagen! Jag har precis kommit hem från jobbet och ska snart sätta igång och måla lite lister i lillans rum innan middag. Nu längtar vi extra mycket till att få ordning på rummet så att man kan börja ställa in saker. Känner att vår sal successivt går över till att bli något tillfälligt ”barnrum” nu när vi ändå börjar att samla på oss lite saker…

På tal om nya saker till lillan så kom ju vår ”hemma på landet”- vagn här om dagen! Vi ska ju som jag skrev i ett tidigare inlägg ha två olika vagnar. Den ena kommer vi att använda när vi åker iväg med bilen, kanske till stan, hem till mina föräldrar och vänner eller så medan den andra vagnen kommer att vara stationerad här hemma för att gå med mellan gårdarna och på promenader. Den vagnen ville vi skulle vara mer rejäl och stor, och den är kanske inte lika smidig att ha med sig men däremot väldigt bra på grusvägar och liknande. Jockes bror och min svägerska Matilda har en likadan, och Matilda tycker liksom jag om att promenera mycket och har varmt rekommenderat den här modellen ni ser nedan – Emmaljunga Mondial de Luxe (länk).

Jag och Joacim var för länge sedanen på Babyproffsen och provkörde olika vagnar, men Jocke röstade för den här modellen och jag kunde inte annat än att hålla med. Just att den har så pass stora hjul och är bra att promenera med på grusväg gjorde att valet blev lätt. Vi kommer ju att få vår lilla tjej mitt i vintern och då känns det extra bra med det chassit som vi valt, Duo de Luxe med fyra fasta stora hjul. Jag tror att detta kommer bli så bra, och så älskar jag färgerna – har ju en förkärlek till grått som ni vet – samt att den har vitt ”fuskskinn” som är lätt att torka av om det blir smutsigt.

Ett plus som jag bara måste få nämna var att vi fick vagnen levererad hem till vår dörr från Babyproffsen, färdigmonterad och klar. Så kunde vi får en liten snabb lektion i hur den funkade direkt här hemma. Riktigt bra service, – att vi slapp åka och hämta den i butik när den hade kommit kändes väldigt lyxigt.

 

 
 

16 reaktioner på “”På landet”-vagnen”

 • Therese skriver:

  Guud så fin vagn! En äkta Emmaljunga! Ser vad jag önskar mig i framtiden, helt klart ❤️😍

 • Nettan lagerholm skriver:

  Superfin vagn. Körde oxå med Emmaljunga. Hjulen är verkligt viktiga vid snövallar å dylikt. Jag brukade kalla dom cross hjul, dom ska tåla lite. Det har ändå skett lite utveckling sen 90-talet. Gillar det där quiltade och att den ser så ombonad ut. Så faktiskt riktigt praktiskt tänkt med 2 vagnar :-), mvh Nettan

  • Caroline skriver:

   Hej Nettan! Tack så mycket! Jaa jag tror och hoppas att den kommer bli riktigt bra här hemma på gården 🙂 Kram Caroline

 • Anna skriver:

  Bra val ! Perfekta hjul som gör promenaden behaglig både för lillan och er. Jättesnygg vagn!🌸

 • Mandy skriver:

  Har också köpt en Emmaljunga (fast ntx90) fr Babyproffsen och fick den också hemkörd! =)
  Bor inte på landet-landet, men i radhus och med grusvägar och terräng utanför oss =)

  • Caroline skriver:

   Ja men vist kändes det lyxigt!? Det tyckte i alla fall jag 🙂 Kul att du också kör Emmaljunga! Den modellen du har kör även min syster 🙂

 • Amanda skriver:

  Jättefin vagn! 🙂

 • Sofia skriver:

  Så himla fin vagn! Den kommer säkerligen rulla galant ute på grusvägarna!
  Smart att välja två stycken vagnar så ni alltid har en lite mindre och smidigare vagn redo i bilen.
  Hur länge har du tänkt jobba innan du går hem?
  Ta hand om er och tack för att du delar med dig av ert liv 🙂

  • Caroline skriver:

   Hej Sofia!
   Ja men jag tror också det, och hoppas framförallt! 🙂 Min svägerska har samma vagn och hon menar på att en funkar jättebra. Jag ska jobba till 4 december, sen ska jag hem och boa har jag tänkt. Så mysigt. Det är cirka en månad innan BF.
   Kraam!

 • Anna skriver:

  Trodde hjulen skulle vara kraftigare ser inte alls ut som en bra vagn för grusvägar!! Ser mer ut som den kommer att slira i all snö

  • Caroline skriver:

   Hej Caroline! Jaså tror du? Min svägerska har exakt samma vagn och hon tycker att den funkar väldigt bra även under vinterhalvåret så jag får helt enkelt lita på henne 🙂

 • Kristina skriver:

  Har en likadan vagn och de stora hjulen hade vi nytta av när vi förra vintern hade snörekord! Den går utmärkt att köra med i decimeterdjup snö och på skogsstigar. Ni gör helt rätt i att ha en till vagn om ni inte har lust att riva affärerna 🙊

 • Åsa skriver:

  Åh min favoritvagn. Den kommer funka jättebra hos er på landet.
  Kram Åsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *