Min babyshower!

Hej på er!

I lördags blev jag överraskad med en babyshower – med betoning på överraskad! Vi hade sedan länge planerat att vi skulle besöka en lokal loppis här i närheten under lördagen, jag, mina två svägerskor och svärmor. Vi gav oss iväg så vi var där vid öppning och därefter beslutade vi oss för att åka och köpa fikabröd som vi skulle fika med hemma hos mig. De ville se vagnen som vi införskaffat, den som vi ska ha här hemma på gården. Så fick det i alla fall bli, inköp av fikabröd sen hem till mig och Jocke.

Vad jag inte visste var ju att hemma hos oss hade hela 21 vänner till mig samlats för att börja förbereda och fixa under tiden vi var borta. Jag blev så berörd och tagen av att alla hade orkat ta sig hit, och flera hade åkt riktig långt dessutom. När vi kom hem till oss så blev jag totalt överraskad och megachockad av den gruppen av människor som stod i min hall och skrek när jag öppnade dörren.

Min närmaste krets av vänner är väldigt mixad och alla var där – det är vänner som jag känt sedan barnsben från Arboga, vänner från olika perioder på KTH, vänner fåra min gymnasietid i Strängnäs och vänner från jobb i Stockholm och så självklart min familj och Joacims familj. Det fattades ju även några som inte hade möjlighet att komma, men det får man ju räkna med 🙂

Jag förstod att min syster Nelly hade styrt väldigt mycket tillsammans med min mamma och mina barndomsvänner från Arboga, och de hade gjort så himla fint! Nelly hade dessutom gjort den finaste blöjtårtan man kan tänka sig – jag sa åt henne att starta business där hon kan leverera blöjtårtor, haha! Under dagen åt vi brunch och fikade, hade paketöppning och så lite pyssel på det där man fick gissa födelsevikt, längd osv. sen fick jag en tavla med en massa fina hälsningar till lillan som jag fick behålla som vi ska ha i hennes rum 🙂

Jag blev så förvånad över att jag inte började gråta när jag öppnade dörren, men jag var nog i total chock skulle jag säga – haha! När vi väl hade paketöppningen så kom känslorna över mig när jag skulle läsa korten, då blev det gråtkalas när det kom över mig att jag faktiskt ska bli mamma och att alla vad där för vår skull. Det blev så påtagligt helt plötsligt.

Jag är helt fortfarande helt överväldigad och fylld av kärlek! Timmarna sprang iväg den dagen och jag somnade som en stock redan halv tio på kvällen sen, helt slut.

Jag hade i alla fall en jättefin lördag och är så tacksam för alla fina vänner och familj som jag har runt omkring mig <3

Stor kram Caroline

 

Här är ett klipp från när jag öppnade dörren och fick en redig chock, haha (länk)

 

Alltså titta den här paketinslagningen som min barndomsvän Nina har gjort! Helt galet fint! Det var en inflyttningspresent till mig och Jocke. Jag ville knappt öppna det för att drev ar så fint.

 

  

14 reaktioner på “Min babyshower!”

 • Lynn skriver:

  Åh vilken härlig dag och vilken härlig vagn jag ser! Emmaljunga mondial deluxe är ju drömmen!!! Vi kör en edge Classic chrome, men mondial är snäppet vassare! Kommer bli fantastisk för er att ha på landet ❤️
  Åh all lycka till er! Kram!

  • Caroline skriver:

   Åh, ja vad observant att du såg den där i bakgrunden 🙂 Vi längtar tills vi får köra med vrålåket här hemma på grusvägarna.
   Stort tack! Kram!

 • Eva skriver:

  😂 Så jäkla kul o bli så härligt överraskad. Och vilket skönt gäng du har som vänner! Var rädd om dom! Lycka Till med er lilla bebbe 💙♥️

  • Caroline skriver:

   Ja det var en överraskning utan dess lite 🙂 haha! Jag visst är de fantastiska mina vänner!?
   Tack snälla! Stor kram!

 • Kajsa skriver:

  Vilken lyckad babyshower! 🙂
  Vart är dina platå sneakers svart vita ifrån som du har på dig på instagram? 😀 Så läckra!

 • Amanda skriver:

  Gud så härligt 🙂 vart kommer din vita tröja ifrån? Så fiiin! Du har så mycket fina kläder på dig. Skriv gärna ut vart de kommer ifrån. Länkar el så 🙂 Vi väntar också en liten flicka, till slutet av Mars. Såå spännande! 👶🏼😊

  • Caroline skriver:

   Åh, jag är så himla dålig på att skriva ut vart min kläder kommer från! Därför är det alltid så bra när ni påminner 🙂 Toppen kommer från Vila.
   Vad roligt att ni också väntar en liten knodd! All lycka till er 🙂 Kram!

 • Nettan Lagerholm skriver:

  Va fint dom överraskade dig, kul å se. Den finaste tiden har du framför dig med den Lilla, kul att kolla in bloggen, mvh Nettan

 • Nettan Lagerholm skriver:

  Kul att se va fint de överraskade dig, bra knep att lura iväg till loppisen. Den finaste tiden har du framför dig med den lilla, Märkligt när man såg säsongen bonde söker fru att det skulle få den här utvecklingen å att jag nu intresserar mig för er framgång. Vem vänder vindarna? När jag väntade min dotter 1992 lyssnade jag mycket på Eva Dahlgrens, Guldlock, den passade så bra,
  Mvh Nettan

 • Evelina skriver:

  Vilken fantastisk dag! Underbart med så många fina vänner. Undrar vart den fina golvlampan med tygskärm är köpt? Skulle gärna vilja ha en sådan hemma hos oss. Kram!

  • Caroline skriver:

   Ja det var en superfin dag! 🙂 Lampan är köpt på en butik som heter Vardagsrum som ligger i Örsundsbro. Kan verkligen rekommendera den! Kram Caroline

 • Jenny skriver:

  Alltså bara älskar din reaktion 😍😂😂😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *