Gravidstatus vecka 32

 Min gravidstatus vecka 31 (30+6)

Nu har 80 % passerat och det är bara 56 dagar kvar till BF.

Mående:

Den här veckan har jag börjat att känna mig tyngre och mer otymplig. Såklart helt naturligt eftersom magen växer och är ganska mycket större nu. Tankarna kring förlossning och hur allt ska gå till har även börjat snurra ordentligt i huvudet nu. Känner att jag och Jocke måste testköra vägen till BB snart, haha…

Cravings:

Inga nya cravings. Dricker mängder med vatten och tror mig vara godissugen hela tiden, men när jag väl äter något sött så känner jag bara ”nee, det där var inte vad jag var sugen på alls… ”. Så blir det ganska ofta, att ja testar olika saker men att det inte alls är det som jag är sugen på sen.

Vikt och kropp:

Vet inte denna vecka heller. Har inte hunnit med något besök hos Barnmorskan där jag brukar väga mig 🙂 Men skulle gissa på att jag har gått upp en del, känns så i kroppen.

Hormoner: 

Inga hormondippar alls, så det är skönt 🙂

Övrigt:

Jag börjar verkligen att längta mer och mer nu efter att hon ska komma, och jag känner att jag börjar tycka att det är lite jobbigt med den här magen. Jag är ju däremot medveten om att en kommer att bli ännu större, haha. Kost och motion har gått sådär den här veckan också… Känns som att mitt dagliga schema inte riktigt går ihop sig, så då hinner jag inte med det som jag planerat. Många sista-minuten förändringar som gjort att min planering inte blivit som jag tänkt.

Nu börjar det att bli en riktig kula också, och extremt suddiga bilder jag vet…  🙂

 

5 reaktioner på “Gravidstatus vecka 32”

 • Cecilia skriver:

  Hej Carro!

  Dom bygger ju om vid förlossningen Uppsala nu så kan vara en bra ide att åka och kika. Jag hade turen att min man jobbar i Uppsala och kan hela staden jättebra. Ännu mer tur då dottern som kom i fredags hade bråttom ut till nya världen 🙂

  • Caroline skriver:

   Hej Cecilia!
   Först och främst, stort grattis till er lilla flicka och tack snälla för att du informerade 🙂 Vi har faktiskt tänkt att vi ska ”övningsköra” en dag – haha… För jag har hört från flera att det kan vara lite knöligt att ta sig fram nu.
   Stor kram!

 • Anna skriver:

  Hej Carro!

  En nyfiken fråga bara då jag själv är gravid. Har du handlat mammakläder eller använder du dina vanliga?
  Ha det gott!
  /Anna

  • Caroline skriver:

   Hej Anna!
   Jag har faktiskt inte köpt så mycket gravidanpassade kläder, tan totalt två par byxor från H&M. Men däremot har jag köpt toppar som generellt är lite längre för att de ska passa min kropp just nu 🙂
   Kram caroline

   • Anna skriver:

    Hej igen,
    Tack för svar! Okej, det är lite så ja tänker att jag ska göra. Optimalast vore att köpa kläder man kan använda efteråt också, så längre modeller låter smart! 😀 Är i v17 men än så länge syns det inte så mycket på magen. Kan ha mina vanliga kläder fortfarande men känner att jeansen börjar sitta lite snävare i midjan.
    Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *